• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

10:02

PRAVI ZAVODNIK! Boki Perić je bio u vezi sa ĆERKOM NJEGOVE KOLEGINICE - Svi su predviđali BRAK,  a onda je SVE PUKLO!

Kultura

PRAVI ZAVODNIK! Boki Perić je bio u vezi sa ĆERKOM NJEGOVE KOLEGINICE - Svi su predviđali BRAK, a onda je SVE PUKLO!

Podeli vest

Anđela je prelepa!

Ćerka poznate pozorišne glumice Daniele Kuzmanović Pavlović, Anđela je bivša devojka zvezde “Vojne akademije” Bojana Perića.

NJEGA JEDNA GENERACIJA SRBA OBOŽAVA! Glumac sa FOTKE je ušao u SEDMU DECENIJU, njegova ULOGA je mnogima OMILJENA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđela (@chachkalica) on Aug 29, 2019 at 5:12am PDT

Anđela Pavlović je dugo bila u vezi sa srpskim glumcem, a iako su im predviđali brak par se razišao. Boki Perić je tom prilikom izjavio da to nije ništa ni novo ni čudno.

SVI ZNATE ZLATANU, a ćerka glumice je MLADA NADA NAŠEG GLUMIŠTA - Ovako izgleda i bila je deo OVE SERIJE!

- To je sastavni deo života, jedan momenat koji je takav kakav jeste i ništa tu nije novo ni čudno. Tako sam ja to doživeo - ispričao je Bojan Perić za “Story”.

Foto: Printscreen You Tube

Daniela je poznata pozorišna glumica. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu. Snimila je nekoliko filmova, glumila u seriji “Neki novi klinci”, a najveći uspeh ipak ostvarila na daskama koje život znače. Značajna ostvarenja postigla je u predstavama “Idiot”, “Tetovirana ruža”, “Opasne veze”, “Stanje šoka”, “Prizori egzekucije” i “Ženski orkestar”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija