• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gloria

26.10.2020

15:45

"DESI SE DA ZAPLAČEM" Nenad Jezdić OTVORIO DUŠU, njegovo priznanje o porodici i životu na SELU će vas NATERATI NA SUZE!

Kultura

"DESI SE DA ZAPLAČEM" Nenad Jezdić OTVORIO DUŠU, njegovo priznanje o porodici i životu na SELU će vas NATERATI NA SUZE!

Podeli vest

Iskreno...

Glumac Nenad Jezdić igra glavnu ulogu u novom domaćem filmu "Vikend sa ćaletom", a kako iskreno ističe plakao je dok je čitao scenario za pomenuto ostvarenje.

- Do suza se teško dolazi. Prosto, desi se da zaplačem. Zato smo ljudi, zato smo slovesna bića. Suze peru obraz. One su najemotivniji hemijski sadržaj koji postoji. U filmu igram Kašiku, kriminalca koji otkriva da je bolestan, pa se tokom 72 sata provedena sa sinom otvara, i epilog tog vremena čini da kao nikada dotad primi ljubav. Film je iskonska priča o vezi oca i sina, o tome kolika je snaga ljubavi i kako treba da dozvolimo sebi da nas ona menja i čini pristupačnijima okruženju - ispričao je Nenad Jezdić.

Foto: screenshot

Glumac sve što je naučio od svog oca danas prenosi na svoje četvoro dece, kojima daje primer da kada je čovek uporan i istrajan može ostvariti ciljeve i postići veliki uspeh na nekoliko životnih polja.

- Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: "Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe" - rekao je Jezdić.

Foto: Informer.rs/Čedomir Milojević

Na pitanje da li je ispunio svoje životne ciljeve, kako u glumi, tako i u privatnom poslu i životu, Nenad Jezdić je odgovorio:

- Na putu sam ispunjenja svojih poslovnih ciljeva. Imam princip da radim onako kako umem. Moja destilerija je nastala još pre 20 godina, sa prvim zasadima voća. A to voće je posledica želje za proizvodnjom rakije. To nije nešto čemu sam se posvetio juče, to nastaje i nastavlja da se razvija. Sada mogu da proizvedem i dve stotine litara rakije, pod uslovom da tržište ima tu potrebu, ali ono to nema. Zato ne želim sebi da stvaram veće troškove i izdatke nego što mogu da podnesem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija