• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

04.12.2020

20:37

KUBURA BEOGRAD ZAMENIO SELOM! Glumac se latio posla, PEČE RAKIJU I SPREMA ČVARKE! (VIDEO)

Kultura

KUBURA BEOGRAD ZAMENIO SELOM! Glumac se latio posla, PEČE RAKIJU I SPREMA ČVARKE! (VIDEO)

Podeli vest

Glumic Aleksandar Srećković Kubura gradsku vrevu zamenio je Ratinom kraj Kraljeva. Poljoprivredom je počeo da se bavi iz zabave, ali ne isključuje mogućnost da od toga nastane nešto veliko.

I dok čeka emitovanje snimljenih serija, ali i da počne da radi nove projekte, glumac Aleksandar Srećković Kubura, uživa daleko od Beograda, gde je šetnju ulicama glavnom grada, zamenio radom na selu.

- Dosta vremena sam proveo u Ratini sa kumom, s kojim sam pekao nekoliko vrsta rakije, a napravili smo i svinjske specijalitete. Radili smo kobasice do pola dva ujutro, a danas ćemo da stavljamo meso da se suši. To mi je zabava. Ko zna, možda se iz zabave nešto i desi. Ali, pošto imam kolege koji se bave poljoprivredom mnogo ozbiljnije, ne bih im se mešao u posao. Za moj ukus se mi zabavljamo i to mi služi kao ventil. Da sedim u Beogradu zatvoren poludeo bih - kaže Aleksandar Srećković.

Kubura je priznao da se odlično snalazi u poslovima na selu i da mu ništa ne predstavlja problem.

- Sve poljoprivredne poslove radim. Proletost sam plastio i kosio. Volim to. Svaki pošten posao prija duši i mozgu - naglašava on.

Na pitanje da li mu rad i čist vazduh, pomažu da skrene misli sa problema, Kubura odgovara:

- Pomaže. Uz to je i neko drugo društvo koje nema veze sa mojim poslom koje znam odavno. Odrastao sam u Kraljevu, a u Ratini ima zemlju i znam te ljude 100 godina. To je druga vrsta druženja, a tamo se i fizički dosta radi i nisu ti poslovni nimalo laki. Tako da mi ta aktivnost prija. Odem za vikend u Ratinu, pa nekad povedem klinca sa sobom. Malo se zabavim nečim drugim. Izađem iz ovog sivila u Beogradu, koji je postao depresivan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija