• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

13.12.2020

16:55

OVO JE ĆERKA ANICE DOBRE! Izrasla je u pravu LEPOTICU, bavi se GLUMOM, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Kultura

OVO JE ĆERKA ANICE DOBRE! Izrasla je u pravu LEPOTICU, bavi se GLUMOM, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Podeli vest

Ćerka Anice Dobre izrasla je u pravu lepoticu, a takođe se bavi glumom.

Mlada glumica Mina Sovtić ćerka je naše legendarne glumice Anice Dobre, a očigledno je da je od majke nasledila talenat s obzirom na to da je krenula njenim stopama. Ipak, Mina priznaje da joj nije bilo lako zbog toga što ima poznatu majku.

-Osećam teret što sam dete Anice Dobre, zato što jeste kliše da se dete bavi profesijom roditelja. Meni to nije bio hir, ja sam morala mnogo da radim da bih sebi i drugima dokazala da sam za to sposobna i da mi to jeste nešto u čemu mogu moj umetnički dar da iskažem. Svi se rađamo sa empatijom i emotivnim aparatom. Da li se to nasleđuje ne znam, ali mislim da je dobar deo naše profesije empatija, sposobnost da osetimo ono što osećaju drugi ljudi – ispričala je ona.

Ali, s obzirom na to da radi punom parom, očigledno je Mina već pokazala da je dostojna naslednica svoje majke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rabotnicki Front

pre 3 godine

Ja baš i ne vidim da je lepotica.Obicna devojka koju na ulici niko ne bi ni primetio niti video. Mama joj izgleda deset puta bolje i seksipilnije.

Milojko

pre 3 godine

Prelepa je, ali dajte jednu sliku iz profila.

Marija

pre 3 godine

Godpodjica nije ni malo lepa. Lici na tatu , na mamu ne lici ni malo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija