• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

27.12.2020

16:31

SA NJIM JE BRANKA KATIĆ U BRAKU VEĆ 20 GODINA! Glumica otkrila KAKO su se upoznali! Imaju DVOJE DECE, a evo kako on IZGLEDA! /FOTO/

Kultura

SA NJIM JE BRANKA KATIĆ U BRAKU VEĆ 20 GODINA! Glumica otkrila KAKO su se upoznali! Imaju DVOJE DECE, a evo kako on IZGLEDA! /FOTO/

Podeli vest

Popularna Branka Katić uživa u braku koji traje već 20 godina.

Glumica Branka Katić udala se 2000. godine za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina i napustila Srbiju. Od tada je viđamo tek na nekim događajima na kojima se pojavi iako je i sama mnogo puta rekla da voli da dođe u rodnu zemlju.

Foto: tv printscreen

Sa suprugom Džulianom Farinom je gotovo nikada nismo videli za ovih osamnaest godina koliko su u braku.

Sa njim ima dvoje dece, sinove Luja koji se zanima za režiju, dok Džo ima dar za glumu.

Branka je bila jedna od naših najboljih glumica koju se posle filma "Crna mačka beli mačor", Emira Kusturice okrenula inostarnoj karijeri. Naime, nju su tada zapazili strani agenti, a tako je upoznala i svog supruga.

Branka je tokom boravka u Londonu otišla na razgovor sa producentkinjom i tada upoznala Džulijana Farina u kog se odmah zaljubila.

Foto: instagram/julianfarino

- I dan danas ga zafrkavam da se zaljubio u mene pre nego što me je uopšte znao. Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle par meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila - ispričala je glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
reciklaza

pre 3 godine

Prežvakavate iste tekstove i objavljujete iste slike i sve to u 21. veku kad imate internet i milion novih vesti u minutu.

Boris

pre 3 godine

Druze Vucko ma daj bre da cenjeni Informer pise o ovakvima em posle agresije otisla u zemlju koja je prednjacila u agresiji em rodila Englezima decu i sta treba da se pise o takvima mozda samo u negativnom kontekstu ,pisite bre o onim sto ostaju ovde rade i zive za Srbiju ima ih fala Bogu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija