• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

03.01.2021

10:16

BIVŠA BIKOVIĆEVA DEVOJKA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Glumica se vratila u Beograd, a evo kako sada IZGLEDA /FOTO/

Kultura

BIVŠA BIKOVIĆEVA DEVOJKA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Glumica se vratila u Beograd, a evo kako sada IZGLEDA /FOTO/

Podeli vest

Glumice Danine Jeftić svi se sećamo u ulozi zgodne Rose u filmu "Montevideo", gde je glumila devojku Milošu Bikoviću.

Zablistala je u ovom ostvarenju, ali se ubrzo povukla, jer je želela da se posveti porodici i sinu Maksimu kojeg je rodila u braku sa deset godina starijim producentom Aleksandrom Kukanjcem.

Par se upoznao 2012. godine, a 2013. postali su roditelji. Ipak, 2016. godine je usledio buran razvod, a Danina se iz Australije, gde je živela sa porodicom, vratila kod roditelja u Beograd.

Imamo priliku da je pratimo u seriji "Klan", koja se emituje na RTS-u, a evidentno je da se Jeftićeva nije mnogo promenila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danina Jeftic (@danina12)

Danina u pomenutoj seriji glumi sa mnogim poznatim glumcima iz naše zemlje, poput Uroša Jovčića, Petra Benčine, Ljubinke Klarić i Srđana Timarova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad

pre 3 godine

Mnogo je privlačnija i ljepša, prirodnija od napunpanih i vestackih lutaka na tz. estradu. Da ina mnogi su slatka tako bucmasta ali prirodna Pozdrav miloradatlija@gmail.com

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija