• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2021

10:23

POZVAO ME JE U KANCELARIJU I ISPITIVAO O SE*SU! TRAŽIO JE DA USTANEM I OKRENEM SE, A ONDA ME JE POTAPŠAO PO DU*ETU! Pojavila se još jedna žrtva Mike Aleksića!

Estrada

POZVAO ME JE U KANCELARIJU I ISPITIVAO O SE*SU! TRAŽIO JE DA USTANEM I OKRENEM SE, A ONDA ME JE POTAPŠAO PO DU*ETU! Pojavila se još jedna žrtva Mike Aleksića!

Podeli vest

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je u Beogradu zbog optužbe za silovanje. Njega je za se*sualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodelo

Decenijama je poznat kao rasadnik glumački talenata iz svoje škole glume. U školu Mike Aleksića, poznatu i cenjenu, deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina.

Na društvenim mrežama se oglasila još jedna devojka koja je išla kod Aleksića na časove glume i napisala svoju ispovest.

- Kod Mike sam krenula na časove glume sa šest godina i išla sam skoro 11 godina u grupu. Mika je tokom celokupnog mog odrastanja bio najveći autoritet u mom životu, tako sam uvek govorila. Na svako Mikino pitanje, morao si da imaš jasan odgovor i strah te je bio da li će te nazvati nekim pogrdnim imenom ukoliko nešto zezneš, primeri: guska, glupača i slično. Pored uvreda, bilo je i čuveno: "m'rš na umivanje".

Foto: printscreen

- S tim da su ovakve stvari često ljudima bile simpatične, Mika je napravio kult ličnosti oko sebe, i na taj način opravdao svoje postupke. Cela filozofija je polazila od ideje da sa decom treba razgovarati kao sa odraslim bićima, pa je samim tim i roditeljima bilo zabranjeno da se mešaju u ceo proces. Suma sumarum, napravljen je ceo jedan eko sistem koji je Miki omogućio potpunu kontrolu nad pojedincima koji pripadaju grupi, na šta se nadovezuje i jedno od pravila grupe koje je bilo: "U grupi vlada samoupravljanje, samo Mika upravlja".

Foto: printscreen

Počeo je da me ispituje za se*s

- Kada sam napunila nekih 16, 17 godina, Mika me je pozvao kod sebe u kancelariju na razgovor. Ne sećam se tačno kako je to iskomunicirao. Sve u svemu, počeo je da me ispituje vezano za se*s. Vrlo se dobro sećam pitanja, kao i šta sam imala obučeno taj dan, što sam kasnije čula da hoće da se desi kada je neki traumatičan trenutak bio u tvom životu. Pitanja su bila: "Da li se kre*eš?". Ja sam se naravno zbunila, ali pošto se podrazumevalo u mom životu da se na svako Mikino pitanje odgovori, ja sam stidljivo odgovorila "da", na šta se on nasmejao i rekao: "Da, da, a je l' voliš da se kre*eš?". Ja sam i dalje bila potpuno zbunjena situacijom koja se dešava, ali je on samo nastavio da postavlja pitanja. "A gde najviše voliš da se kre*eš?". Ja sam i dalje imala neki tupavi kez na licu pa je umesto mene on odgovorio na to pitanje: "Gde stigneš, a?", nakon toga je prestao da me ispituje i jedine situacije koje se sećam sledeće je bilo da mi je tražio da ustanem i da se okrenem, što sam ja poslušno uradila, da bi me on potapšao/protresao po dupetu i rekao: "Malo je kanta, ali može da prođe".

Foto: printscreen

Nakon toga sam se možda još jednom vratila tamo i nikada više. 

Podrška i poziv svim devojkama da ispričaju svoju priču - ispričala je devojka.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dr

pre 3 godine

A i ti što se kre.eš sa 16.... Šta očekuješ? Ne znam je li gori ovaj profesor ili pojedine učenice. Užas.

Mapko

pre 3 godine

Sada ispada da svi oni sada podrzavaju koleginicu, znate to je kao kad je rat gotov i naidjemo na kvazi junake posle bitke, gde su bili ranije ? Em su klinke bile zrtve pedofilije em silovanje i na kraju ispada da su svi znali ili "sumnjali" o cemu se radi u vezi ovim likom i niko nije reagovao na adekvatan nacin, strasno i sramotno. Ali sto me cudi, dan danas niko ne reaguje kada pojedini politicari tuku svoje ili tudje zene.

Pravednik

pre 3 godine

Oko ove teme seksa koju je pominjao na predavanjima. Šta je tu čudno? Posebno za glumce/glumice koji treba takve uloge da imaju na filmu. Upotrebicu citat iz poznatog filma: "Hteli bi da budete glumci, a opet da živite kao poslednji malogradjani!"

Mitar

pre 3 godine

Molimo ndležne da pod hitno sačine izmene i dopune Zakona o krivičnom postupaku i uvodjenea kastracije za ovakve manijake -pedofile.Doživotna robija je za njega pomilovanje. Bravo devojke Vaša hrabrost i snaga da otvoreno govorite je jednim delom iako će večito traume ostati, je spas za sve malene devojčice, devojke da ne dožive isto, da im se zlostavljanja i silovana nikad više ne dešavaju. Srbijo uradi nešto za svoj podmladak, a ne da ih poremećene starkelje siluju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija