• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

01.02.2021

17:31

BILI SU OMILJENI HOLIVUDSKI PAR, A EVO KOLIKO IH JE KOŠTAO RAZVOD! Ostavio ju je u trenutku najveće slave i to zbog ANĐELINE DŽOLI!

Kultura

BILI SU OMILJENI HOLIVUDSKI PAR, A EVO KOLIKO IH JE KOŠTAO RAZVOD! Ostavio ju je u trenutku najveće slave i to zbog ANĐELINE DŽOLI!

Podeli vest

Glumci Bred Pit i Dženifer Eniston bili su jedan od najomiljenijih poznatih parova na svetu u trenutku kad su se odlučili razvesti pre 15 godina. Oboje su bili na vrhuncu slave i zarađivali milione.

Kad se uporedi sa razvodom od Anđeline Džoli, koji još uvek traje od 2016. i već ga je koštao pravo bogastvo, Bred je bračni brodolom sa Dženifer prošao sa puno manje "povreda".

Međutim, kad su izgovarali sudbonosno "da" 2000. godine nisu potpisali predbračni ugovor, pa se postavlja pitanje koliko je 57-godišnjeg oskarovca koštao razvod od šest godina mlađe supruge. Ko od njih dvoje je prošao sa manje financijskih "povreda"?

Brad i Džen su se upoznali preko njihovih agenata 1994. godine, kad su "Prijatelji" imali premijeru prve epizode, ali se u javnosti nisu pojavili kao službeni par sve do dodele nagrada Emi 1999. Dženifer je još pre u razgovoru za "Rolling Stone" rekla da se seća Brada kao "slatkog momka iz Misurija" kad ga je upoznala, a šest godina kasnije udala se za njega u raskošnoj ceremoniji u Malibu. Istog su trena postali omiljeni "zlatni" par Holivuda u čitavom svetu, a njihovi fanovi nisu ih se mogli zasititi.

Foto: Reuters

Vrhunac "ludila" dogodio se nakon što je Bred gostovao u epizodi "Prijatelja" 2003. godine, ali već dve godine kasnije stigla je tužna vest kako se snima poslednja epizoda NBC-ove hit serije. Dženifer nije očajavala zbog toga već se radovala što će imati više vremena da sa Bredom uživa u braku, a čak je 2004. u razgovoru za "Guardian" priznala da je spremna imati decu. Upravo tad su Bred i ona završili skupo preuređenje njihove vile i sve se savršeno složilo da osnuju porodicu, što je bila i njegova velika želja. Ali, onda se dogodila Anđelina Džoli.

Bred se zaljubio "do ušiju" jer su vrlo brzo Dženifer i on objavili da se razvode. Kako nisu potpisali bračni ugovor, po kalifornijskom zakonu Dženifer je imala pravo na 50 posto od celokupnog bogatstva koje je Brad zaradio dok su bili u braku. On je u to vreme zarađivao više od nje, ali ne puno. Iako je bila jako povređena, Dženifer nije imala interes da ga "odere" po novčaniku, pa je razvod bio brz i prilično bezbolan.

Dženifer je dobila njihovu vilu na Beverli Hilsu vrednu 29 miliona dolara i vlasnički udeo u njihovoj produkcijskoj kući "Plan B", koja je u to vreme vredela oko 50 miliona dolara. I ništa više od toga. Kad se uporedi sa razvodom od Anđeline Džoli, koji još uvek traje od 2016. i već ga je koštao pravo bogastvo, Bred je bračni brodolom sa Dženifer prošao sa puno manje "povreda".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija