• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2021

14:11

PREKINUTO GLASANJE ZA DARU IZ JASENOVCA! Nesvakidašnji potez čuvenog sajta, a OVO JE JEDINI RAZLOG!

Kultura

PREKINUTO GLASANJE ZA DARU IZ JASENOVCA! Nesvakidašnji potez čuvenog sajta, a OVO JE JEDINI RAZLOG!

Podeli vest

Film Dara iz Jasenovca centralna je tema u svetu umetnosti, a posle nedelja uzavrelih polemika, sada je usledio još jedan neverovatan potez

Nakon politički nekorektnih kritika na račun ovog filma koji predstavlja stradanje Srba u logoru smrti u nacističkoj NDH, usledila je brutalna kampanja na sajtu imdb, koji se bavi kritikom filmova.

Naime, iako je film "organski" dobio izuzetno visoke ocene, usledio je masovan odziv srbomrzaca, pa je prosečna ocena ovog ostvarenja drastično pala.

Uredništvo ovog sajta zbog toga je odlučilo da prekine glasanje, a kako je navedeno, ova opcija biće ponovo dozvoljena pošto film bude dožimeo američku premijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 3 godine

Da srbomrzci su organizovani i prozdire ih mrznja. Sami ce sebe pozderati.

Sve se zna

pre 3 godine

Zna li neko šta kažu u filmu Dara iz Jasenovca kolika je brojka na kraju ako Memorijalni centar Jasenovac ODUVEK piše da je tamo ubijeno 47.000 Srba a ne 1,4 miliona pa onda spuštenih na 700.000...? Nismo u 91g da se lupaju četničke propagande pored toga da ceo svet zna kako su Srbi genocidan narod kojeg su i Saveznici iz WW2 u NATO paktu morali bombardovati i dovoditi u red 99g posle maestralne Oluje 95g....sve se zna?

Trig

pre 3 godine

Zna se,ustasko govno,da ste vi genocidni,da ste pobili storine hiljada ljudi,zna se,da necete ostati u sadasnjim granicama,izopaceni katolicki degenerici.

QQLELE

pre 3 godine

hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato sto su najači, već što se ničeg ne stide. Od svih Srba, hrvati su najgori

DVA

pre 3 godine

SENZACIJA Hrvatski animirani film u konkurenciji za Oscara!...‘Dopunska nastava’ Ivana Gorana Viteza hrvatski kandidat za Oscara

Nile

pre 3 godine

Mogu ja da shvatim to da je jedan bolesni Hitler proganjao Jevreje i Rome i čistio ih iz Evrope ali ne mogu da shvatim zašto su Ustaše pobile toliko Srba služeći njemu a nisu morali po njegovoj naredbi a morali posle da ih ubijaju i Branitelji pa onda i Balije pa i Mudžehedini pa i Albanci pa morali i Saveznici iz WW2 da ih bombarduju i dovode u red za kraj rata i eto možda ako Bog ili Vrag daju ubijaće ih i Crnogorci...e kako to shtvatiti?

Trig

pre 3 godine

Mozete,svi vi fasisti,da povucete Srbe,za onu stvar.Videcemo kada se povuce crta,bando fasisticka.

Spuvanac

pre 3 godine

Nakon šta su čuli da će se desiti Oluja(Ali ne i kada), Šešelj sa generalima JNA počeo da se idiotski ruga Hrvatima, kako oni nisu sposobni za nikakvu vojnu akciju i ne da će im biti Oluja nego će im to biti, samo "vetrić iz gu*ice" u narodu poznat ko, puvanac ili spuvanac ....a pošto znamo kako ih je na kraju oduvao, eto čudno da nikada niti jedan srpski medij o tome nije pisao? A inače, eto i "vekovno srpsko more" je zaboravljeno, ostalo samo sećanje na poraz i žrtve i kukanje i kmečane i laganje i propaganda...a divota ih slušati i geldati od 95te...PORUKA ZA PUPOVCA: U obrani Hrvatske sudjelovalo je najmanje 18. 000 Srba www.maxportal.hr/vijesti/poruka-za-pupovca-u-obrani-hrvatske-sudjelovalo-je-najmanje-18-000-srba/

Sudbino crna

pre 3 godine

"Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga u Jasenovcu ubiješ on hoće u Oluji opet, pa traži i treći put da uzmeš u Žutoj kući nož i bolje da je tup, da mu vadiš organe jer svaki je skup, ma i da mu kosti zdrobiš i baciš u more, on ti dođe na litije protiv Crne Gore, a i Makedonija mu ušla u NATO, ma neko će ga sigurno ubit i za to ".

Karlobag

pre 3 godine

Znaju li Srbi šta rade? Prodaju veru za večeru pa kazna od Boga 500g da posle nje izbijaju na more pa završe u Jasenovca a posle njega u Oluju a posle nje u Košare...a nikako ne izbit na vekovno hrvatsko i katoličko more?

Trig

pre 3 godine

Samo Pravoslavlje,nikako katolicki degenerici koji sluze djavolu.

Srbija Napred

pre 3 godine

Meni film ne treba da bi znao ko mi je naj veci neprijatelj kog moram unistiri da bi ja preostao.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Magazin

Džet set

Srbija