• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Bogdanović

05.02.2021

09:52

PREDRAG BJELAC IGRA U SRPSKOJ "DINASTIJI"! Tumačiće lik Sesila Kolbija, najvećeg rivala glavnog junaka Blejka! Pored njega još jedno IZNENAĐENJE!

Kultura

PREDRAG BJELAC IGRA U SRPSKOJ "DINASTIJI"! Tumačiće lik Sesila Kolbija, najvećeg rivala glavnog junaka Blejka! Pored njega još jedno IZNENAĐENJE!

Podeli vest

Peđa Bjelac zaigraće u našoj verziji "Dinastije", koja uskoro počinje da se snima u Srbiji!

Glumac koji se proslavio kao čarobnjak u blokbasteru "Hari Poter i vatreni pehar" prihvatio je ulogu u domaćoj verziji čuvene sapunice iz osamdesetih godina prošlog veka.

Tražen u Holivudu

Kako saznajemo, Bjelac će u "Dinastiji" tumačiti lik Sesila Kolbija, najvećeg rivala glavnog junaka Blejka Karingtona.

- Peđa nije mnogo razmišljao kada je dobio ponudu da u seriji igra bogataša Kolbija. Njegov lik je u originalu igrao kanadski glumac Lojd Bokner. Bjelcu odgovara epizodna uloga jer je trenutno preokupiran nekim drugim projektima, pa nema puno slobodnih dana. Za nekoliko nedelja trebalo bi da uđe u studio i snimi svoje scene - priča naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je Bjelac trenutno jedan od najtraženijih srpskih glumaca u Holivudu:

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

- Uloga čarobnjaka u "Hariju Poteru" otvorila mu je sva vrata najmoćnije filmske industrije. Sledeće nedelje počinje da se emituje i treća sezona serije "Predstraža", u kojoj Bjelac isto igra zapaženu ulogu. Bez obzira na svetsku slavu, Peđa voli da se s vremena na vreme pojavi i u domaćim filmovima i serijama.

Premijera na jesen

A ko će u našoj verziji "Dinastije" igrati glavne junake Aleksis, Kristal i Blejka Karingtona, i dalje se drži u najstrožoj tajnosti. Produkcija "Emoušen" otkupila je prava za rimejk najpopularnije američke sapunice svih vremena, a premijera je planirana na jesen.

Šerbedžija kao Rok Hadson

Kako saznajemo, za manju ulogu u domaćoj "Dinastiji" planiran je i Rade Šerbedžija. Njemu će biti ponuđen lik Danijela Risa, koga je u originalnoj verziji igrao Rok Hadson. Šerbedžija bi trebalo da se pojavi u devet epizoda serije.

Foto: Tanjug

Gradi se scenografija na dva nivoa

Naša "Dinastija" snimaće se u dva filmska studija, a za potrebe serije trenutno se gradi i specijalna scenografija na dva nivoa. Ovih dana se radi punom parom na uređenju prostora u kojem će biti snimljen najveći deo serije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija