• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.02.2021

14:05

KRENULA OČEVIM STOPAMA! Ćerka Dejvida Bouvija PIJANA objavila pesmu! /VIDEO/

Kultura

KRENULA OČEVIM STOPAMA! Ćerka Dejvida Bouvija PIJANA objavila pesmu! /VIDEO/

Podeli vest

Ćerka pokojnog pevača Dejvida Bouvija, Aleksandrija Zara Džons, poznatija kao Leksi, odlučila je da krene očevim stopama i u etilisanom stanju, objavi pesmu!

Prelepu dvadesetogodišnju Leksi su odmalena, njeni slavni roditelji nazivali detetom ljubavi. Jednom prilikom pokojni Bouvi je rekao medijima da je dolazak male Aleksandrije Zare na svet, obogatio ljubav između njega i njegove žene, inace bivšeg supermodela, Iman Abdulmajid.

Njeni roditelji su joj dmalena širili svest da je umetnost itekako bitna za razvoj čoveka. Do sada, Leksi je nekoliko puta pokazala da je talenat za slikanje povukla na majku, međutim sada je pokazala da je od oca nasledila fenomenalan glas. Bouvijeva ćerka se odvažila, malo popila i objavila snimak kako peva. 

 

 

- Celo vreme sam razapeta između toga da je mrzim i volim. I zato evo isečak nezavršene pesme, bez imena, koju sam snimila dosta pijana, a na koju sam ponosna - napisala je Leksi uz audio snimak pesme koju je sama napisala i otpevala.

Rekacije na koje je pesma su odlične, brojni fanovi se nadaju da se mlada Leksi neće ovde zaustaviti, te da će u budućnosti objaviti svoj prvi album.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija