• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

29.03.2021

21:57

MARIJA MILOŠEVIĆ LJUTA, NAJAVILA TUŽBU! Nekoliko sati od emitovanja prve epizode serije "Porodica", ćerka Slobodana Miloševića oštro reagovala!

Kultura

MARIJA MILOŠEVIĆ LJUTA, NAJAVILA TUŽBU! Nekoliko sati od emitovanja prve epizode serije "Porodica", ćerka Slobodana Miloševića oštro reagovala!

Podeli vest

Iako je tek večeras počelo emitovanje serije "Porodica", u javnosti se već podigla neviđena prašina. Prema informacijama domaćih medija Marija Milošević, ćerke bivšeg predsednika Slobidana Miloševića, najavila je preko svojih advokata da će podneti tužbu.

Iz produkcije "Firefly" nisu zeleli da kometarisu ovu informaciju, navodeći da tužbeni zahtev nisu dobili, naglasavajuci pritom da im nije jasan ni motiv ni razlog zbog kojeg bi neko tuzio filmsku produkciju.

Foto: YouTube printscreen

Marija Milošević

- Kao sto smo vise puta naglasili, scenario za "Porodicu" pravljen je prema javno dostupnim informacijama, sacuvanim snimcima ili tv arhiva. Uzevsi u obzir i to, kao i činjenicu da je emitovanje počelo tek veceras, ne zelimo da ulazimo u komentarisanje takvih informacija - navode iz "Firefly"-a.

Serija "Porodica" prikazuje tri dan uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

Foto: pritnscreen

Serija "Porodica"

Serija se emituje u nedelji kada se navršava 20 godina od hapšenja Miloševića. Samo snimanje proteklo je pod velom tajne, zbog činjenice da tokom snimanja nije bilo nikakvih informacija u vezi same tematike, baš kao ni zvaničnih potvrda ko igra koju ulogu. "Porodica" će biti emitovana svakim radnim danima ove nedelje, i to od 20h na Superstar TV i od 20.50 na RTS1.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tomas gustafsson

pre 3 godine

Тој лудачи (лично је познајем,па могу тако да је назовем) боље би било да ћути! Зашто? Зато што је починила,или је налогодавац за гомилу ТЕШКИХ КРИВИЧНИХ ДЕЛА ЗА КОЈА НИКАДА НИЈЕ ОДГОВАРАЛА! ПРОГЛЕДАЛИ СУ ЈОЈ "КРОЗ ПРСТЕ" ЗА СВЕ!

Dragana

pre 3 godine

Slazem se s vasim misljenjem.U pravu ste.Snosimo svi posledice zlocina porodiceb Milosevic.Zbog njih su moja deca van Srbije.

Vladimir

pre 3 godine

Jedno je sigurno, prestajem da placam pretplatu za rts idiote. Dosta je ziveli na mojim parama .. nema vise ..

Sara

pre 3 godine

Ne mogu da verujem... u seriji glume i pišu oni koji su najviše bili protiv Slobodana...da li će Srbija i naša deca gledati njihovu verziju...! Nisam gledala seriju i neću...

Dani

pre 3 godine

Zasto da tuzi ona bilo koga na ovu temu serije...Pa ovo je deo istorije nase zemlje I sve ostaje u istoriji naseg naroda...tako je bilo I tako su ljudi snimili na osnovu istorije...

Dana

pre 3 godine

Prva epizoda mi je bila interesantna . Kombinacija dokumentarnih delova sa dobrom glumom odabranih glumaca. Secanja na ne tako davnu proslost.

Ja

pre 3 godine

Na stranu njihova politika, ovde se radi o tome da nemaju dozvolu nijednog člana porodice za snimanje serije. A nama se to svakako ponovo ne gleda. Dokle više u prošlost?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija