• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.04.2021

19:35

SAMO ŽELI JEDNO! Mima Karadžić ISPRIČAO kako se OSEĆA pa REKAO šta MISLI o SLUČAJU Branislava Lečića!

Kultura

SAMO ŽELI JEDNO! Mima Karadžić ISPRIČAO kako se OSEĆA pa REKAO šta MISLI o SLUČAJU Branislava Lečića!

Podeli vest

Glumac Mima Karadžić ne želi nikome da sudi niti komentariše optušbe Danijele Štajnfeld na raučun Branislava Lečića!

Mima Karadžić proslavio je pre neki dan 66. rođendan:

- Kad sam imao 12 godina, vukli su me za uši. Sećam se tog vremena kad su me vukli za uši, lepo je to vreme bilo... Danas me ne vuku za uši, malo sam odrastao, ali su mi uši porasle i glava mi je porasla. Danas da mi svi ljudi nisu čestitali, ja ne bih obratio pažnju, živeo bih ovaj dan kao i svaki drugi, mislim da je svaki dan na neki način rođendan - priča poznati glumac.

Mima se dotakao i glumice Danijele Štajnfeld, Merime Isaković i kolege Branislava Lečića, pa izneo svoje mišljenje o tom slučaju koji je već neko vreme vrlo aktuelan u medijima.

- Ja znam Leku, znam ga 30 godina i drug mi je i mislim o njemu sve najlepše. Znam i Danijelu Štajnfeld, igrao sam s njom i o njoj mislim sve najlepše. Merima mi je bila klasna drugarica, igrali smo zajedno, radili sve moguće glumačke vežbe... Ja danas posle izvesnog vremena stvarno ne znam i ne želim da presudim nikom, daleko bilo, ne želim ni da komentarišem na ružan način. Daj Bože da se sve ovo završi - izjavio je Karadžić u emisiji "Premijera".

Foto: printscreen

Mima daje izjavu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ODRŽANA KONFERENCIJA za ŠTAMPU povodom najave pozorištne predstave Baal! Mlada glumica PRIZNALA da je ATMOSFERA bila ODLIČNA - Svako od nas je JEDVA ČEKAO probu sledećeg dana! /FOTO/VIDEO/
Kultura

ODRŽANA KONFERENCIJA za ŠTAMPU povodom najave pozorištne predstave Baal! Mlada glumica PRIZNALA da je ATMOSFERA bila ODLIČNA - Svako od nas je JEDVA ČEKAO probu sledećeg dana! /FOTO/VIDEO/

Danas je održana koferencija za medije povodom najave predstave "Baal", koju će režirati Dijego de Brea, poznati slovenački pozorižni reditelj. Glavnu ulogu u predstavi, tumačiće Miloš Biković, a pored njega, u predstavi igraće i Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić, Dunja Stojanović i mnogi drugi.

12.04.2021

14:36

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija