• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.04.2021

14:00

RAZVELA SE I VRATILA U SRBIJU! Marija Karan se doselila u Beograd - GLUMICA POKUŠAVA DA NASTAVI TAMO GDE JE PRE MNOGO GODINA STALA...

Kultura

RAZVELA SE I VRATILA U SRBIJU! Marija Karan se doselila u Beograd - GLUMICA POKUŠAVA DA NASTAVI TAMO GDE JE PRE MNOGO GODINA STALA...

Podeli vest

Glumica Marija Karan je ponovo u Srbiji, zbog novog projekta na kome radi ovde.

Iako je njen dom proteklih godina bio u Los Anđelesu, glumica ističe da Beograd nikada nije prestala da smatra svojim, a sada ističe da se oseća kao da se vratila da nastavi tamo gde je stala, objašnjava Marija Karan.

- Povratak u Beograd je kao kad obučem neku staru majicu i osetim se kao svoj na svome - moj grad. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala.

Los Anđeles je zamenila Beogradom i sada, bar na neko vreme živi ovde, u svom gradu, a povod za povratak bio je pre svega angažman na novom, velikom projektu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

- Presrećna sam što sam angažovana za rimejk "Dinastije", serije iz osamdesetih, koja je osvojila dosta nagrada, a pre svega publiku. Ne mogu da vam otkrijem koga ću glumiti jer je to još uvek tajna. Urađen je sjajan kasting: Bane Popović, Rade Šerbedžija, Peđa Bjelac - zagolicala je maštu publike svojom izjavom za magazin "Lepota i zdravlje".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Preseljenje u Beograd, donelo je promene i u život njenog sina Marka:

- Moj sin Marko je ove godine promenio tri škole, a odlično govori tri jezika. Bez obzira gde smo on ima svoje obaveze i ritam mu se ne menja.

Podsećamo, početkom februara, Marija Karan i njen sada bivši suprug Džoel Lubin posetili su zajedno Beograd, kako bi okončali brak, koji su 2014. godine sklopili u srpskoj prestonici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija