• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

28.04.2021

15:15

BREGOVIĆ SPAVAO SA 11.000 ŽENA?! Slavni muzičar u seriji DRIM TIM predstavljen kao ŽENSKAROŠ!

Kultura

BREGOVIĆ SPAVAO SA 11.000 ŽENA?! Slavni muzičar u seriji DRIM TIM predstavljen kao ŽENSKAROŠ!

Podeli vest

Goran Bregović postao je pravi hit u seriji "Drim tim", koja se radnim danima emituje na RTS!

Glavna glumica u ovoj komediji Danica Ristovski u jednoj sceni slavnog muzičara opisuje kao velikog zavodnika.

U epizodi emitovanoj u ponedeljak uveče njena junakinja Jovanka govori svojoj kozmetičarki Sredi (Jelisaveta Orašanin) kako o Bregi kolaju priče da je pravi ženskaroš!

Foto: printscreen/tv prva/igra sudbine

- Obožavam Bregu. Za njega kažu da je imao čak 11.000 žena! - izgovara Danica.

Njenu priču odmah potvrđuje i Jelisavetina junakinja, i to iz prve ruke.

- Pre nekoliko godina pristala sam da snimam soft po*no-filmove jer je bila odlična zarada. Otišla sam u Temišvar gde je trebalo da imam le*bo-scenu sa nekom Rumunkom. Kada sam joj u pauzi snimanja rekla da sam iz Srbije, oduševila se! Rekla je: "Pa i Brega je odatle!" Ispričala mi je da svaki put kada snima neku po*no-scenu, ona zamišlja da ima se*s sa Bregom - kaže Sreda u seriji, a onda obe prasnu u smeh.

Foto: instagram/jagodenamagli

Serija "Drim tim" snimana je po istinitoj priči i govori o Iliji Iki Srdiću (igra ga Lazar Ristovski), koji je napravio uspešan fudbalski tim od svojih 11 sinova. U ovoj komediji glume još i Tatjana Šojić, Milutin Karadžić, Momčilo Pićurić...

Jelisaveta: Moja junakinja voli fudbalere

Jelisaveta Orašanin u seriji "Drim tim" igra Sredu, luckastu pedikirku koja se zaljubljuje u fudbalera.

- Sreda je prezanimljiv lik. Ona će se zaljubiti u fudbalera Dragana Kutleša, koji u Srbiju dolazi iz Bajer Leverkuzena. Biće to ljubav na prvi pogled, koja će iznedriti mnoge komične situacije - otkriva Jelisaveta, koja trenutno živi u Bolonji sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem i njihovo dvoje dece.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija