• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. T.

09.05.2021

12:37

PETAR BOŽOVIĆ ULOGE PRIHVATA U KAFANI! Producent serije TRI MUŠKARCA I TETKA otkrio detalje koje o GLUMCU malo ko zna!

Kultura

PETAR BOŽOVIĆ ULOGE PRIHVATA U KAFANI! Producent serije TRI MUŠKARCA I TETKA otkrio detalje koje o GLUMCU malo ko zna!

Podeli vest

Legendarni Petar Božović o novim ulogama najviše voli da razgovara u kafani!

Producent serije "Tri muškarca i tetka" Nikola Burovac kaže da se sa bardom srpskog glumišta upravo za kafanskim stolom dogovorio da prihvati ulogu u komediji koja se prikazuje na Prvoj televiziji.

Dugi razgovori

- Sa Petrom se pregovori uvek odvijaju u kafani uz neko meze i rakiju. To je neka njegova tradicija u kojoj uživa. Tako je bilo i kada smo se dogovarali oko njegovog angažmana u seriji "Tri muškarca i tetka". Našli smo se u kafani i dugo razgovarali o životu, umetnosti, filmu... Tek kasnije je na red došao razgovor o njegovoj ulozi u seriji - počinje priču Burovac za Informer i dodaje da Božović voli da učestvuje u kreiranju svakog svog junaka:

Foto: Printscreen You Tube/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Petar Božović


- Pera voli kada se sve oko uloge unapred precizira, ali i da mu se ostavi sloboda da nadogradi svoj lik. Ako u toku razgovora pita: "Kad počinje snimanje?", onda znamo da mu se sviđa i da je prihvatio ulogu.

Producent "Tri muškarca i tetke" kaže da našeg čuvenog glumca poznaje veoma dugo i da ima tu čast da ga nazove prijateljem.

- Petra Božovića poznajem nekoliko godina i na moje zadovoljstvo mogu reći da smo postali i prijatelji. Zbog toga sam imao slobodu da ga nazovem i da mu ponudim ulogu u ovoj seriji. Znao sam da će je on maestralno odigrati - priča Burovac.

Foto: Printscreen You Tube/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Petar Božović

Dobar scenario

Naš sagovornik dodaje da je za veliki uspeh serije "Tri muškarca i tetka" najzaslužniji dobar scenario.

- Ključ uspeha je kvalitetan scenario, koji je u ovoj seriji stvarno izuzetan. Zbog njega naše glumačke veličine poput Petra, Seke Sablić i Cece Bojković nisu imale nikakvu dilemu da prihvate ulogu - kaže Burovac, koji je uz Danijela Đurića i kreator ove komedije.
 

Seka: Moja Milka je i ljudina i lopurda

Seka Sablić u hit seriji igra bogatu tetku Milku, koja izdržava svoje rođake.

- Moja junakinja je bila velika moćnica koja se obogatila za vreme Slobodana Miloševića. Živi u božanstvenoj vili i sve likove nosi na grbači. Milka je podeljena ličnost. Ona je i prava srpska žena i ljudina, ali i nekadašnja lopurda umešana u malverzacije. Zato mi je i bio izazov da je odigram - iskrena je glumica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar 45

pre 2 godine

Стварно ми није јасно како је "сценариста" ове серије са мушкарцима и тетком имао образа да се потпише као сценариста. Ко год да је гледао феноменалну серију "Два и по мушкарца" може само да осети мучнину и трансфер блама гледајући ову нашу јадну прераду. Ако неко нема способности да осмисли оригинални сценарио, не би требало да касапи, имитира и адаптира туђи или, ако већ хоће тако, поштено би било бар да напише додатак "по идеји тој и тој".

Gojko Vukotic

pre 2 godine

Glumci su dobri, ali scenario cista nula. Nula. Mucno je gledati kako se glumci muce, a svi su se vec dokazali ranije i zaista su dobri, od mladjih na primer MIlan Vasic. Ali scenario ih ubi. Bljutavo, prazno, nedoreceno, bez smisla, bez sadrzaja...

veljko živković

pre 2 godine

Петар Божовић је био српски позоришни и филмски глумац. Петар Божовић је по мени највише играо историјске личности као што су: Фара-Тете у представи „Пурпурно острво“, Алексеј Фјодорович Карамазов у представи „Сладострашници – Карамазови“, Сила и Океан у представи „Оковани Прометеј“, Голицин Сергеј Иларионович у представи „Марија“, Краљ Александар Први Карађорђевић у ТВ Серији „Црни Дани“, Илија Стојановић у ТВ Филму „67 састанак скупштине Кнежевине Србије“, Сава Косановић у ТВ Серији „Никола Тесла“, Никола Тесла у Филму „Тајна Николе Тесле“, Јеврем Марковић у ТВ Серији „Светозар Марковић“, Гљеб Чумалов у представи „Цемент“, Потпоручник Драгиша Благојевић у ТВ Серији „Последњи чин“, Јаков Игњатовић у ТВ Филму „Снохватице“, Игуман Теодосије Мркојевић у Радио драми „Шћепан Мали“, Харамбаша Ђорђе Ћурчија у ТВ Серији „Вук Караџић“, Пуковник Драгутин Димитријевић Апис у представи „Апис“, Игуман Стефан у ТВ Филму „Горски вијенац“, Владика Николај Велимировић у представи „Тако је говорио Николај“ и у Филму „Свети Николај Српски“, Клаудије у филму „Хамлет“, Патријарх српски Павле у читању текста књиге „Косовска искушења“ и Владика Петар Други Петровић Његош у монодрами „Луча микрокозма“. Петар Божовић је највећи легендарни глумац!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija