• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.05.2021

12:33

IZDAT NALOG ZA HAPŠENJE PEVAČA KOJI JE U KUĆI IMAO SOBU ZA SILOVANJE! Vest odjekunla kao BOMBA  - žrtve vezivao kablovima, jurio sekirom...

Kultura

IZDAT NALOG ZA HAPŠENJE PEVAČA KOJI JE U KUĆI IMAO SOBU ZA SILOVANJE! Vest odjekunla kao BOMBA - žrtve vezivao kablovima, jurio sekirom...

Podeli vest

Policija u američkoj državi Nju Hempšir izdala je aktivni nalog za hapšenje pevača Merilina Mensona u vezi sa optužbama za napad

Menson je optužen za dve tačke "prekršaja jednostavnog napada klase A" koji su uključivali videografa tokom koncerta u Gilfordu 2019. godine, a kako policija navodi ti navodni napadi nisu seksualne prirode, prenosi BBC.

U izjavi, policija je rekla da su pevač i njegovi agenti "već neko vreme bili upoznati sa nalogom", ali da se on nije potrudio da se vrati da odgovori na optužbe.

 

Foto: Printscreen You Tube Entertainment Tonight

Izdat nalog za hašenje Merilina Mensona


Dodaje se da svaka optužba predviđa moguću zatvorsku kaznu kraću od godinu dana i novčanu kaznu do 2.000 američkih dolara.

Menson, čije je pravo ime Brajan Hju Varner, do sada nije davao javne komentare po tom pitanju.

Ranije ovog meseca pokazalo se da je Mensonova bivša pomoćnica Ešli Volters tužila pevača, navodeći da ju je seksualno uznemiravao.

Pravni tim Voltersove tvrdio je da je Menson bio zastrašujući i nasilan šef koji je rekao prijateljima da mogu da pipaju i poljube gospođu Volters i naterao je da radi 48 sati zaredom.

Uprava gospodina Mensona "žestoko je negirala bilo kakve optužbe za napad". Gospodin Menson je negirao navode, rekavši da su to "užasna iskrivljenja stvarnosti".
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija