• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

22.07.2021

14:46

NATAŠA NINKOVIĆ SE ZBOG OVOGA ODREKLA HOLIVUDSKE KARIJERE! Glumica je danas napunila 49. GODINA, a OVE detalje iz njenog života MALO KO ZNA!

Kultura

NATAŠA NINKOVIĆ SE ZBOG OVOGA ODREKLA HOLIVUDSKE KARIJERE! Glumica je danas napunila 49. GODINA, a OVE detalje iz njenog života MALO KO ZNA!

Podeli vest

Jedna od naših najlepših i mnogima omiljenih glumica Nataša Ninković rođena je u Trebinju 1972. godine, a danas je napunila 49 godina.

Ova dama je zbog ljubavi rekla ne Holivudu, a kako je tekla njena sudbina pogledajte u daljem tekstu.

Iako je planirala da se bavi medicinom, život ju je poveo drugim putem, pa se već sa sedam godina oprobala u glumi. Godine 1994. diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Vlade Jevtovića. Njena prva velika uloga bila je film "Spasitelj" u kojem je glumila sa holivudskim glumcem Denisom Kvejdom i sarađivala sa producentom Oliverom Stounom.

Foto: Printscreen You Tube

Nataša Ninković

Glumica je otkrila da je umela u pola noći da pozove kolege pa da im traži savete.

- Zahtevna sam više nego što sam teška, ali praštaju mi zato što sam zahtevna i prema sebi. Vide oni da izgaram na setu kao da mi je svaka uloga prva. Vide tu moju strast i samokritičnost, pa mi praštaju kritike upućene njima. Vojina Ćetkovića zovem u ponoć i kažem: "Udri, reci gde ne valjam". To sam radila i Glogiju mom. Oni su negde zaslužni za mnogo toga. Tu su i Nela i Dugalić, ali sam Vojina i Nebojšu najviše pritezala. Znala sam da u jedan noću ne spavam i onda zovem, tražim da mi se napiše - priznala je glumica.

Nataša Ninković i dalje važi za jednu od najlepših glumica na ovim prsotorima. Rekla je ne Holivudu i Oliveru Stounu jer je već bila spremna da kaže da svom sadašnjem suprugu Nenadu Šarencu.

Foto: instagram/natasaninkovic

Nataša Ninković

Nataša je sa Nenadom u braku 26 godina i imaju blizance Luku i Matiju.

Ona je ponosno otkrila da je pored supruga sazrela i da je decu rodila baš u pravom momentu.

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - kazala je svojevremeno glumica.

Uprkos činjenici da izgleda kao izuzetno jaka i borbena žena, Nataša je otkrila da ju je lako povrediti.

- Mene je lako raniti iako to tako ne izgleda. Čim dođem kući, s vrata se bacam i plačem - rekla je ona svojevremeno za domaće medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija