• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. Š.

03.08.2021

07:45

OBOŽAVATELJKE STALE U ZAŠTITU MILOŠU BIKOVIĆU! Nastao HAOS na društvenim mrežama nakon što su se BIVŠE DEVOJKE udružile protiv njega!

Kultura

OBOŽAVATELJKE STALE U ZAŠTITU MILOŠU BIKOVIĆU! Nastao HAOS na društvenim mrežama nakon što su se BIVŠE DEVOJKE udružile protiv njega!

Podeli vest

Bivše devojke Miloša Bikovića udružile su se protiv njega!

Nakon što ga je Arina Vološina optužila da je bio grub prema njoj, oglasila se i Barbara Tatalović.

Srpska manekenka je pružila podršku Arini, poručivši da se prepoznaje u njenoj ispovesti i dodavši da je Biković i njoj radio gnusne stvari.

Barbara i Miloš su se zabavljali od aprila 2018. do novembra 2019, ali je manekenka tek sada odlučila da progovori.

Foto: printscreen instagram/bikovic

Miloš Biković

- Doživela sam niz gnusnih stvari tokom veze sa Milošem. Ne bih da pričam detaljnije o tome jer neću da pravim rijaliti od života. Ne želim da uvlačim porodicu i svog momka u blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju slepo veruje jer bi to bila borba sa vetrenjačama - kaže Barbara.

Tatalovićeva kaže da je odlučila da progovori jer su mnogi optužili rusku plesačicu Arinu Vološinu da je izmislila sve kako bi diskreditovala glumca.

- Odavno se u našoj zemlji ljudskost, iskrenost i poštenje manje cene od reputacije. Baš iz tog razloga što većina misli da Arina želi nešto iz osvete ili poraza osetila sam potrebu da se oglasim. Prepoznala sam se u njenom tekstu. Želim da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da svima koji veruju da je Miloš idealan potvrdim da sve što je ta devojka napisala ima smisla - jasna je Tatalovićeva.

Ruskinja pokrenula sve

U ruskim i srpskim medijima podigla se velika prašina zbog Arininog otvorenog pisma na društvenim mrežama. Ona je u njemu obelodanila kako se slavni glumac ponašao tokom njihove devetomesečne veze.

"Skoro godinu dana nisam živela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam stalno da razmišljam o njegovom liku, ugledu i reputaciji jer mu je, nažalost, to bilo najvažnije, što je posebno strašno kada ta osoba na svakom koraku pominje Boga. Do poslednjeg trenutka sam se nadala da postoji nešto ljudsko u njemu. Ali 31. jula se sve potpuno raspršilo. Ponašao se veoma grubo", napisala je plesačica.

Foto: printscreen instagram/bikovic

Miloš Biković

Obožavateljke ga podržavaju

Mnoge obožavateljke Miloša Bikovića su na društvenim mrežama stale u zaštitu svog omiljenog glumca, napisavši samo reči hvale o njemu: "Arina objavila čitav post o svojoj toksičnoj vezi sa Milošem Bikovićem, devojko, bar si imala sreće da naletiš na toksičnog Bikovića, ne žali se sada", "Biković je gospodin i ne može mu napakostiti nijedna bivša", "Svet je postao mesto gde se za malo popularnosti i par natpisa u novinama omalovažavaju ljudi. Miloš je divno ljudsko biće. Tačka."

Biković: Čekam da se oglase Aglaja i Kristina iz vrtića

Miloš Biković oglasio se na Tviteru nakon što su ga bivše devojke Arina Vološina i Barbara Tatalović predstavile kao egocentrika koji ne mari za tuđa osećanja.

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju uz koju je napisala: "Ostani neometani kralj", aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio: "Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića".

Degradira me što sam Bikovićeva bivša

Barbara je još u februaru ove godine stavila jasno do znanja da se stidi svoje veze sa Bikovićem.

- Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu, koja stoji iza mene, i to je moj identitet - rekla je tada manekenka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija