• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2021

12:43

ŽENE SU GUBILE GLAVU ZA NJIM, A ON NIJE HTEO DA BUDE LEPO LICE! Njegova velika ljubav je FUDBAL, a srce mu je OSVOJILA ONA /FOTO/

Kultura

ŽENE SU GUBILE GLAVU ZA NJIM, A ON NIJE HTEO DA BUDE LEPO LICE! Njegova velika ljubav je FUDBAL, a srce mu je OSVOJILA ONA /FOTO/

Podeli vest

Glumac Antonio Banderas napunio je 61 godinu, a važi i dalje za velikog zavodnika, iako nikada to nije hteo da bude

"Ne želim da budem samo lepo lice i da me ljudi po tome pamte. Želim da budem dobar glumac", govorio je.

Antonio Banderas je rođen 10. avgusta 1961. godine u Malagi. Otac mu je bio policajac, a mama učiteljica. Njegova velika ljubav je bio fudbal, ali je posle povrede noge u 14. godini, odustao od ovog sporta.

 


 

 

Film "Kosa" je za Antonia bio sudbinski, jer je uticao njega da pstane glumac. Upisao je Školu dramskih umetnosti u rodnom gradu. Sa 19 godina se preselio u Madrid gde je počeo da glumi u pozorištu, primetio ga je reditelj Pedro Almodovar sa koji je sarađivao, a publika ga je zavolela u ostvarenjima "Lavirint strasti", "Matador", "Trinaesti ratnik", "Bilo jednom u Meksiku", "Maska Zoroa".

 

 

Pokušao je da svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti, ali to nije bilo moguće. Oženio se Anom Lesu, 1987. godine, ali je ljubav potrajala do 1995. godine, kada je zavodnik pao na čari koleginice Melani Grifit, tokom snimanja filma "Dvoje suvišnih". Ubrzo je usledio razvod, a Melani i Antonio su se tajno venčali, a 2014. godine par se razveo. Iz braka sa Melani ima ćerku Stelu Banderas.

Pričalo se da se zabavljao  sa Anđelinom Džoli, Dženifer Lopez i Ketrin Žita Džouns, a danas uživa u ljubavi sa 20 godina mlađom Nikol Kimpel. Nikol se bavi investicijama, par se upoznao na filmskom festivalu u Kanu, a počeli su da se zabavljaju odmah nakon razvoda sa Melani Grifit.

Banderas je 2017. godine pretrpeo infakrt koji je jedva preživeo, a o tom periodu je rekao:

"Ceo događaj sa infarktom naterao me je da se zapitam na temu smisla života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je zapravo jedina sigurnost u životu smrt, ispričao je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija