• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

18.08.2021

20:50

POČEO BIR FEST! GRUPA "TAP 011" OTVORILA FESTIVAL PIVA! /FOTO/VIDEO/

informer.rs

Kultura

POČEO BIR FEST! GRUPA "TAP 011" OTVORILA FESTIVAL PIVA! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Festival muzike i piva "Bir fest" počeo je na Ušću koncertom benda "Tap 011".

Jedna od najpopularnijih grupa devedesetih godina okupila se u punom sastavu predođena pevačicama Gocom Tržan i Ivanom Peters

Foto: informer.rs

Grupa "Tap 011"

Goca za Informer kaže da joj prija da deli binu sa svojim "tapovcima". 

- Kada smo osnovali "Tap 011" bila sam u dvadesetim godinama i bila mnogo luđa nego danas. Sećam se da smo trošili ogroman novac na zezanje, jer nismo imali odgovornost ni prema kome. Bili smo tim, a to smo i danas kada se okupimo. Zato i volim kad nastupamo zajedno, lepo mi je na bini. Energija nam je odlična, a to je najvažnije - poručuje pop zvezda.

Ovo je prvi nastup Ivane Peters posle uklanjanja žučne kese koje je imala prošlog meseca.

- Super se osećam, ovo je moje prvo druženje sa publikom posle operacije - rekla je Ivana.

Tokom pet dana trajanja "Bir festa" biće održano više od 60 koncerata. Pubiku sutra očekuju svirke "Kerbera" i "Ortodoks Keltsa", a u petak Tanje Jovićević, "Goblina" i trubača Dejana Petrovića. U subotu nastupaju "Električni orgazam", "Sanšajn" i "Ju grupa", dok će posednjeg dana (nedelja) koncerte imati "Van Gog", "Atomsko sklonište" i Kiki Lesendrić.  

Ponesite potvrdu o vakcinaciji

Na "Bir fest" koji traje do nedelje posetioci će moći da uđu uz potvrdu o vakcinaciji ili o preležanoj koroni, kao i uz negativan PCR test. Onima koji ne budu imali kod sebe nijedan od ovih dokumenata, biće omogućeno da urade brzi antigenski test u posebno izdvojenom prostoru kod tržnog centra "Ušće". 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija