• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

29.09.2021

08:20

SVE ODUŠEVILA ULOGOM! Mlada glumica sve šokirala izjavom: Aleksandar Radojičić me je opuštao pred snimanje INTIMNIH SCENA!

printscreen instagram

Kultura

SVE ODUŠEVILA ULOGOM! Mlada glumica sve šokirala izjavom: Aleksandar Radojičić me je opuštao pred snimanje INTIMNIH SCENA!

Podeli vest

Glumica Magdalena Mijatović, koja igra Anastasiju Kadić u srpskoj "Dinastiji", kaže da ju je kolega Aleksandar Radojičić Balerina opustio pred ljubavne scene.

Publika je već u prvoj epizodi, koja je emitovana u ponedeljak na televiziji Pink, mogla da vidi vatrene poljupce i dodire mladih glumaca.

Mijatovićeva je u domaćoj adaptaciji kultne sapunice oživela Felon, razmaženu bogatašicu i naslednicu Blejka Karingtona, dok Radojičić igra njegovog vozača.

- Kad smo snimali scene u kojima se ljubimo i mazimo, na setu je bilo manje ljudi kako bismo to lakše uradili. Iskreno, nije mi bilo neprijatno jer je to deo glumačkog posla. Aleksandar mi je s vremenom postao dobar prijatelj. Divan je kolega! I kad bih u nekim trenucima bila stegnuta, on bi me opustio. Bio mi je velika podrška i hvala mu na tome - priča glumica, kojoj je ovo prva značajna uloga.

 

 

Gledala original

Mijatovićeva je pre početka snimanja odgledala desetak epizoda američke "Dinastije".

- Čula sam za tu seriju od roditelja, ali je nisam gledala. Pre nego što smo počeli da radimo, pustila sam desetak epizoda da bih stekla utisak o čemu je reč. Rešila sam da Felon iznesem na svoj način. Pre svega, trudila sam se da je smestim u 21. vek. Takođe, nisam htela da je prikažem samo kao razmaženu, bezobraznu i nepromišljenu bogatašicu već i da nađem opravdanje za njeno ponašanje. Felon iz originalne serije je hladna, dok Anastasiju vodi srce, pa je afektivna. Možda pravi greške, ali je pravična - priča Magdalena.

 

 

Srpkinje ne maštaju o Blejku

Na pitanje da li i Srpkinje maštaju o muškarcu poput Blejka Karingtona, odnosno o princu koji će ih pretvoriti u princeze, Magdalena odgovara:

- Možda Amerikanke, ali Srpkinje ne! Mislim da više vole da su jednake s muškarcima. Mi i dalje verujemo u pravu ljubav, koja nema veze s novcem i moći.

Ona dodaje da je sjajno sarađivala sa Anom Vasiljević, koja igra njenu maćehu Kristal, kao i sa Marijom Karan, koja glumi njenu majku Aleksis:

- Njih dve su u originalu prikazane kao prototip dobra i zla. Kristal je nežna, fina plavuša, a Aleksis opasna i vatrena crnka. To smo s Anom i Marijom dobili i u našoj verziji serije! Obe su me oduševile glumom, ali i time što su divne partnerke. Sa svim kolegama sam se lepo družila, ali i mnogo naučila.

 

 

Zabavno na setu

Magdalena priznaje da su snimanja bila naporna, ali naglašava da je jedino važno da su na kraju dana svi bili zadovoljni:

- Radili smo po 12 sati dnevno, šest dana u nedelji! To zaista nije lako. Čovek bude iscrpljen, nervozan, ali je ekipa toliko dobra da brzo podignemo jedni druge. Sećam se da je posle jednog noćnog snimanja, iako smo popili sedam kafa i bili preumorni, Segej Trifunović uzeo gitaru i počeo da svira i peva. Nastavljamo da snimamo i dalje, i da se usput zabavljamo!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija