• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

05.10.2021

22:28

KOMŠIJE MARIJANE MIĆIĆ RAZVEZALE JEZIK: Bila je problematična, GRUBO odgovara i ne želi da se FOTOGRAFIŠE SA FANOVIMA!

printscreen instagram/micicmarijana

Kultura

KOMŠIJE MARIJANE MIĆIĆ RAZVEZALE JEZIK: Bila je problematična, GRUBO odgovara i ne želi da se FOTOGRAFIŠE SA FANOVIMA!

Podeli vest

Komšije Marijane Mićić progovorili su o glumici, a kako ističu, čestitali su joj na blagoslovenom stanju, koje ju je, kako kažu potpuno promenilo.

Često je viđaju sa verenikom Milošem Marjanovićem koji joj u svemu udovoljava.

- Marijana je dugo želela da se ostvari u ulozi majke i sada je posle dužeg vremena srećna žena. Imala je veliku želju da dobije dete i svima nam je drago što je trudna. Od kada smo pročitali u novinama da je u drugom stanju, primetili smo da se dosta smirila i povukla. Baš smo komentarisali u komšiluku kako je stalno viđamo sa lekarskim uputima i vitaminima, ali nismo znali šta je u pitanju. Ona i verenik nikome o tome nisu želeli da pričaju, već su sve zadržali za sebe. Sada kada je njena trudnoća javna tajna, svi smo joj od komšija čestitali. Mada joj se sada i poznaje stomak – priča Marijanina komšinica iz ulaza i dodaje:

- Trudnoća joj lepo stoji. Nasmejana je, vedra, ljubazna, sve mi to nekako ide uz nju. Momak joj je fin i kulturan, sjajno su se uklopili. Vidi se da je ispunjena i srećna žena. Kako je zapravo čoveku malo toga potrebno da bi blistao i bio srećan u životu – govori komšinica.

Sa druge strane prodavačica u trafici Marijanu opisuje kao mrguda.

- Pre je Marijana bila mnogo problematična. Stalno je dolazila namrgođena na trafiku i nervozna, nekako delovala je smrknuto. Kad god bih je nešto dodatno upitala, grubo bi mi odgovorila i zaobišla me. Međutim, sada je potpuno druga priča. Marijana blista i ne mogu da verujem kakvu je promenu doživela. Viđala sam je u kraju kako se igra se dečicom, mislim da su to mališani njenog brata. Biće ona dobra majka ako je suditi po tome kako se sa njima igrala – kaže ova gospođa.

NE ŽELI SA FANOVIMA DA SE FOTOGRAFIŠE

Komšija iz zgrade pored glumičine tvrdi kako je Marijana nekoliko puta odbila svoje fanove za fotografisanje, jer u tom trenutku nije bila u sjajnom izdanju. Upravo je to zasmetalo publici koja je prati, ali je komšija ipak opravdava.

- Događalo se da često fanovi prilaze Marijani i zamole je za fotografiju, međutim ona je to nekoliko puta odbijala. Mada i razumem je u potpunosti. Nije ona dužna da svaki dan bude raspoložena i nasmejana. Često izađe u muškim stvarima koje pozajmi od partnera i nije raspoložena da je ljudi takvu vide, zato često i odbija da se fotografiše. Inače, u ovom kraju obožavamo Marijanu u dve poslednje serije “Tri muškarca i tetka”, kao i “Ljubav ispod bora”. Sjajna je glumica, to joj se mora priznati. Sad svako od nas je čovek, nema veze što je ona javno ličnost, ali očigledno i kod nje postoje žute minute. Onaj ko je voli, svakako je mora razumeti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija