• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

08.10.2021

12:08

OLGA ODANOVIĆ OBOLELA OD KORONE! Legendarna glumica ima upalu OBA PLUĆNA KRILA!

Kultura

OLGA ODANOVIĆ OBOLELA OD KORONE! Legendarna glumica ima upalu OBA PLUĆNA KRILA!

Podeli vest

Naša poznata glumica Olga Odanović zaražena je korona virusom

Olga Odanović pored korone ima i upalu oba plućna krila i nalazi se u kućnoj izolaciji.

Olga je snimala paralelno nastavak serije "Radio-Mileva", a uslov producenata je bio da niko ne može na set, a da nije vakcinisan protiv korona virusa. Olga je imala premijeru "Vuci i ovce", a nakon toga je saznala da je pozitivna.

Foto: tv pink printscreen

Olga Odanović

Inače, ćerka Olge Odanović takođe je glumica, a njena majka, koja za sobom ima brojne uspehe, otkrila je nedavno da Lenka ima jasne stavove po pitanju glume.

- Kod kuće vrlo malo pričamo o poslu, trudimo se da imamo meru. Lenka nikada ne bi igrala sa mnom i u pravu je. Glumačkoj deci nije lako, zaista. Treba im mnogo više vremena da se dokažu, oni nose veliki teret. Ona ne voli ni da pričam o njoj, kad bude čula da sam je spominjala danas - ubiće me - pričala je Olga u jednoj emisiji gde je navela da jedva čeka da se svi vrate normalnom životu i zagrljajima i da korona prođe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 godine

Hrome, kaže da vam sajt nije bezbedan, kaže da je možda u pitanju, hakerski napad u toku. Proverite to. Vaš sajt je počeo da se sporo učitava, ispod tekstova se ne učitavaju klipovi i pojedine slike.... Proverite sajt,,, veliki pozdrav! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija