• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

03.11.2021

12:39

ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE BILA NA PREMIJERI JUŽNOG VETRA KAD JE IZBIO POŽAR! Otkrila šta se tačno desilo!

Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE BILA NA PREMIJERI JUŽNOG VETRA KAD JE IZBIO POŽAR! Otkrila šta se tačno desilo!

Podeli vest

U bioskopu u Beogradu, u toku premijere filma "Južni vetar ubrzanje", oko 23 časa, izbio je požar.

Publika iz svih sedam sala u kojima se emitovao novi domaći film, hitno je evakuisana, a prenose mediji, zapalio se restoran koji se nalazi tačno ispod bioskopa.

Devojka koja se tada našla u bioskopu, opisala je kako je sve izgledalo.

- Upravo smo evakuisani iz bioskopa u Ada mall-u, gde smo bili na premijeri filma "Južni vetar 2". Ne znamo tačno šta se desilo, ali kad smo izašli iz sale bio je požar, smrdelo je na zapaljeno. Zadivljena sam koliko ljudi nisu paničili, s obzirom da su ispraznili sedam sala -rekao je izvor sinoć, a onda otkrio kako se sve tačno dogodilo.

- Dok smo gledali film, samo se čuo zvuk, koji se sve vreme ponavljao: "Molimo vas, evakuišite zgradu". Niko nije ustao, svi su mislili da nekome zvoni telefon ili da se nešto dešava u filmu. Onda smo polako svi krenuli da izlazimo. Nije bilo nikoga da nas sprovede, niti da nam govori kuda da idemo, sami smo bili - priznala je gledateljka i dodala:

- Najvažnije je da smo svi bezbedni i dobro - istakla je ona.

Nakon saznanja o požaru i evakuaciji u tržnom centru, oglasio se i reditelj filma Miloš Avramović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Miloš Avramović

- Kada su rekli da nešto gori, mislio sam da je šala, da misle na film, kao koliko je dobar, da gori. Izbio je neki manji "požar" u restoranu ispod, pa je publika evakuisana iz predostrožnosti. Inače, sve je mirno i normalno. Hvala svima koji su ostali - istakao je Miloš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija