• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2021

09:27 >> 09:42

NAJTEŽE MI JE BILO ZBOG DECE... Branislav Lečić : Danijela je brisala je DELOVE našeg RAZGOVORA - ona je jednog FOTOGRAFA optužila za SILOVANJE

Kultura

NAJTEŽE MI JE BILO ZBOG DECE... Branislav Lečić : Danijela je brisala je DELOVE našeg RAZGOVORA - ona je jednog FOTOGRAFA optužila za SILOVANJE

Podeli vest

Glumac Branislav Lečić protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo prijavu za silovanje koju je podnela Danijela Štajfeld, gostovao je jutros na Tv Pink kod Jovane Jeremić gde je govorio o glumici

- Dobro je videti kako je Danijela materijalno napredovala, kažu u Americi da je najplaćenija glumica iz Srbije postala nakon ove situacije. Najteže mi je bilo zbog dece. Prvi put javnosti nepoznato lice je celokupan rad i sve što si radio je postalo uspitno i već si osuđen, a ja sam samo davao izjavu u policiji, a već sam bio osuđen. To je bilo strašno, gledate se u ogledalo i ptate se šta je ovo? Ja sam monstrum, ja sam silovatelj... Mrzim agresivnu glupsot, laž, podlsot, ali isto tako mrzim i činjenicu da čoveka koji radi dobro, ceo život, optužite za zlo. Ceo život prezirem siledžije - rekao je Lečić na početku.

Foto: TV Pink printscreen

Branisalv Lečić

Negde bi postojao zapis lekrski da sam bolestan. Meni su žene inspiracija. Moja majka je mene vaspitala i postavila, kada sam ja imao 16 godina oni su se razveli, ona je pokušala da zameni oca, i ona je meni nametnula kodeks da budem spremna da zaštitim žene. Ja sam nekoliko puta na ulici imao priliku da zaštitim žene. Desio se takav slučaj da je neko devojku napao i obrnaio, a onda je ta ista žena počela mene da tuče i kaže: "Šta se ti mešaš?", to mi je bilo jako simpatično - rekao je Lečić.

Tužilaštvo je zavšrilo svoj posao, radili su jako ozbiljno, preko 1500 stranica izveštaja je tu. Ja sam ostao škiran. Jasno piše da su uzeti iskazi Danijele Štajnfeld i dokaze koje je policija prikupila, a ne koje sam im ja dao. Najvažnije je reći jednu stvar, oni nisu rekli posle ovoga da nema dovoljno dokaza, nego su utvrdili da se to nikada nije desilo. To su utvrdili dokazima. Ona mene nije optužila da sam ja nju nekada silovao, ona je navela tačan datum, to je 7. maj 2012. godine. Ja to nisam ni znao da je ona definisala taj datum. Policija je radila i utvrdila da ja nisam bio na tom mestu gde je ona tvrdila, nego sam bio u predstavi u BDP-u gde sam igrao sa Bandićem, Vojom Brajovićem, Slobodom Mićalović... I sad odjendom u ovim medijima koji su vodili kampanju protiv mene, kažu da svi oni lažu - dodao je Lečić.

Foto: TV Pink printscreen

Danijela je želela da se pozicionira u Americi, tamo je otišla turističkom vizom. I onda je tamo nastojala da ostane. Može da ostane ili kao izbeglica ili kao azilatn. Kao azolant moraš da budeš ugrožen, ona je u Americi izjavila u jednoj emisiji da je lezbijka, tada je 2012. godine kamenovan Prajde u Beogradu. Tačno posle 4 godine dolazi u Beograd i meni šalje mejl. Ja dolazim na taj sastanak, ona priča. Mene je ona iskoristila za film, zna koliko sam joj pomogao za predstavu. Ja sam više školskih filmova snimio, jer smatram da je to užnost čoveka koji je uspeo u nekom poslu. Mnogima sam otvorio put u Kanadu, smatram da naši treba da osvoje svet, tako sam i njoj pomagao - priča Lečić.

Ona je brisala delove razgovora našeg, ostavljala je samo šta joj je trebalo. Ona je htela da skrene pažnju na sebe u smislu karijere, da bi opstala u Americi. To bi bio šok na koji bi ona mogla da skrene pažnju na sebe. Utvrđuje se da je oduvek bila opčinjena s*ksom, ona je jednog fotografa optužila za silovanje. To je slika njenog karaktera i ponašanja. Tamo je 160 porno sajtova sa njenim imenom. Ostalo je nešto malo soft snimaka, ja nemam ništa protiv. Ovo je za mene pokušaj ubistva - izjavio je Lečić.

U razgovoru sam je pitao da li radi nešto tamo, ona je rekla: "Ne ono glumači što sam htela"; ja sam joj rekao da se vrati, ona kaže: "Ne, ne, ne, ja sam spremna na sve da ostanem". I onda mi je sve postalo jasno kada je ovo napravila - kaže Lečić.

- Progovorio sam prvi put zbog ćerke. Ona se bavi istim poslom. Kada smo dobili Lavića, ja sam nakon svake predstave trčao kući da pomažem Nini. Ja bih se sam prijavio da se meni desilo. Ja prezirem siledžije. Ovo što Danijela lažno prijavljuje, a javljale su mi se žene koje su stvarno silovane kažu da su iznervirane, ih unazađuje. Javile su mi se i žene koje rade u organizacijama za zaštitinu žrtava od silovatelja i one su mi rekle isto, da je ovo projekat koji je unakazio 5, 6 godina da žene imaju hraborsti da prijave silovatelje policiji - istakao je Lečić.

- Ona istraživačka novinarka Brankica, je sa njom tri meseca ranije pripremala materijal. Radili smo temeljmo, laž ne sme da prođe! Ja ću sve uvek boriti za istinu. Brankica je pripremala emisiju sa njom, kako je ona znala? Ona radi na tome, ne javi mi da to radi, s kojim ciljem? Pa osnova je da čuješ i drugu stranu, ona me nijednog trenutka nije pozvala. Ona je radila tematsku emisiju protiv mene, to je platio najverovatnije Dragan Đilas - kaže Lečić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

AJ matori ,sviraj, sviraj pa zadeni. Nisi oslobodjen zato sto si nevin vec sto nije bilo dovoljno dokaza. Prestani da nam se pravdas.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Magazin

Džet set

Srbija