• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

16.11.2021

08:15

MILICA PAVLOVIĆ TREBALO DA IGRA U FILMU "TOMA"! Evo zašto nije dobila ulogu - na kraju je dodeljena ovoj glumici!

Novak Djurović

Kultura

MILICA PAVLOVIĆ TREBALO DA IGRA U FILMU "TOMA"! Evo zašto nije dobila ulogu - na kraju je dodeljena ovoj glumici!

Podeli vest

Milica Pavlović kaže da ju je Dragan Bjelogrlić zvao da glumi u filmu "Toma", pa se predomislio!

Pevačica tvrdi da joj je reditelj ponudio da igra Lepu Lukić, ali je na kraju tu ulogu dodelio glumici Oliveri Bacić.

Foto: Novak Djurović

Milica Pavlović

- Išla sam na sastanak za film "Toma", ali Bjela je na kraju odustao od toga da bilo koja pevačica bude u filmu... Inače, bila mi je ponuđena uloga Lepe Lukić. Bila mi je čast da sa njim govorim na tu temu, ali očigledno je trebalo da sačekam pravi momenat i dobijem pravu stvar - ispričala je Milica, aludirajući na to što je ubrzo posle toga dobila glavnu ulogu u seriji "Pevačica".

Lepa Lukić nije znala da je u filmu trebalo da je glumi mlađa koleginica:

Foto: Zoran Sinko

Lepa Lukić

- Nisam imala pojma da je Milica trebalo da me glumi! Ne poznajemo se, pa mi to nije ni rekla. Lepa je ona, ne bih imala ništa protiv da me je glumila, mada me je i Olivera dobro odigrala. Bitno mi je da su u filmu otpevali moju pesmu "Srce je moje violina".

Olivera Bacić: Lepa je kraljica

Glumica Olivera Bacić je na kraju dobila ulogu Lepe Lukić u filmu "Toma".

- Lepa Lukić je za mene posebna rola zato što igram živu legendu narodne muzike, kraljicu! Nije mi ništa bilo teško. U svakom kadru sam uživala i bila opuštena, verujem da to ima veze s tim što smo imali dobre pripreme, ali i zato što je Lepa sama po sebi takva, pa mi je bila poslata dobra energija - kaže glumica, koja se nedavno udala za kolegu Miodraga Dragičevića i dobila ćerku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija