• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

20.11.2021

09:48

EVO OD ČEGA JE PREMINULA MERIMA NJEGOMIR Ova OPAKA bolest uzela je još tri javne ličnosti

Novak Djurović

Kultura

EVO OD ČEGA JE PREMINULA MERIMA NJEGOMIR Ova OPAKA bolest uzela je još tri javne ličnosti

Podeli vest

Pevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini života nakon borbe sa rakom pankreasa, za šta je saznala pre svega nekoliko meseci

Iako su se lekari svim silama borili, podmukla bolest bila je jača, piše Telegraf.rs

Merima je preminula nekoliko meseci nakon saznanja da je obolela, a od iste bolesti su sa domaće javne scene preminuli Marinko Rokvić, kao i glumci Marinko Madžgalj i Tihomir Arsić.

- Bolest je stvar koju treba normalno da tretiramo. Moja porodica me podržava i imam sreću da me leče sjajni lekari. Ne plašim se smrti jer mislim da sam besmrtan, a jedino me brine što možda neću stići nešto da uradim - rekao je Tihomir Arsić tokom teške borbe.

- Možda neću stići da se izvinim svima prema kojima sam pogrešio i možda neću stići da pomognem svojoj deci. Imam dve odrasle ćerke i dvoje mlađe dece, kao i unuku. Želeo bih samo zbog njih da budem još prisutan. Verujem da ljudi koji boluju od teške bolesti ostatak svog života treba da provedu radosno - istakao je glumac pre smrti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija