• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

21.11.2021

21:03

EKSKLUZIVNO! I HOLIVUDSKA GLUMICA U "JUŽNOM VETRU 2" Pogledajte ko će glumiti sa Bikovićem

Promo

Kultura

EKSKLUZIVNO! I HOLIVUDSKA GLUMICA U "JUŽNOM VETRU 2" Pogledajte ko će glumiti sa Bikovićem

Podeli vest

Monika Beluči i Vilijam Boldvin igraće u drugoj sezoni hit serije "Južni vetar", ekskluzivno otkriva Informer! Jedna od najlepših žena sveta i čuveni holivudski zavodnik pridružiće se na proleće ekipi akcionog trilera reditelja Miloša Avramovića.

Pored Monike i Vilijama, u nastavku ćemo gledati i američkog glumca Majkla Medsena, koga publika pamti iz filmova "Kil Bil" i "Ulični psi".

Foto: Tanjug/AP

U NASTAVKU KRIMI SERIJE Monika Beluči


- Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti deo serije "Južni vetar". Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde - kaže Avramović.

Reditelj otkriva da su holivudski glumci već potpisali ugovore, dok su sa Belučijevom pregovori još u toku.

Foto: Promo

Tekst potpisa


- Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji - priča naš sagovornik.
Boldvin i Medson će u "Južnom vetru" igrati američke agente.

- Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proleće ili početkom leta i sve vreme snimaju ovde, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti deo naše ekipe - kaže Avramović.

Miloš Biković, koji u seriji i filmu igra glavnog junaka Petra Maraša, otkriva za Informer da u ekipu stiže i pojačanje iz Rusije.

- U drugoj sezoni serije pojaviće se i ruske zvezde. Uskoro ćemo otkriti i koji će sve glumci učestvovati u ovom projektu i učiniti ga još kvalitetnijim, boljim i većim - poručuje naš najpopularniji glumac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Juzni vetar guraju kao Zadrugu i Parove,nameću se krimosi i starlete kao uzor mladih Srbije,zna vlast kad zaglupis omladinu vladanje je vecno jer penzioneri su podmazani tako da 60% se gazi na izborima, ostali su ili pobegli iz zemlje ili ih bedna opozicija nezanima,ide gassss.

sladjan

pre 2 godine

Lično bi voleo da glumi onaj glumac bekstvo iz zatvora,braća!!!!!to bi bio svetski hit...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija