• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2021

11:31

BILA JE FATALNA PLAVUŠA, MUŠKARCIMA SU ISPADALE OČI DOK SU JE GLEDALI! Popularna glumica se mnogo PROMENILA, a ovako izgleda DANAS /FOTO/

Kultura

BILA JE FATALNA PLAVUŠA, MUŠKARCIMA SU ISPADALE OČI DOK SU JE GLEDALI! Popularna glumica se mnogo PROMENILA, a ovako izgleda DANAS /FOTO/

Podeli vest

Holivudska lepotica Kim Besindžer proslavila je 68. rođendan, a nekadašnja zavodnica izgleda potpuno drugačije nego što smo navikli

Kim je očarala svet svojom lepotom, a svi je pamte po ulozi u filmu "Devet i po nedelja". Kultnu ulogu je odigrala sa kolegom Mikijem Rurkom.

Rurk i Kim su bili glavna tema medija kada je film bio popularan, a niko nije mogao da skine pogled sa Kim koja je bila jedna od najlepših žena na svetu.

 

 

Kim nije odolela estetskoj higurgiju, verovatno u želji da zauvek ostane mlada i lepa, ali je umesto toga udledio kontraefekat.

 

 

Kao što znamo glumica je bila omiljena Bondova devojka, a imala je i uspešnu karijeru modela. Mnoge je privlačio i njen privatni život. Svet je bio u transu kada se udala sa Aleka Boldvina koga je upoznala na snimanju filma  "The Marrying Man".

 

 

Iako je Kim za Aleka često govorila da je ljubav njegnog života, brak nije potrajao. Borba za starateljstvo nad ćerkom je isplivala u javnost. 

 

 

Glumica je ostavila ulogu u filmu "50 nijansi sive".

Ovako Kim danas izgleda:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija