• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

23.01.2022

11:22

ČUVENA MILA PROGOVORILA O TREĆOJ SEZONI IGRE SUDBINE! Glumica otkrila šta nas očekuje u novim epizodama popularne serije!

Kultura

ČUVENA MILA PROGOVORILA O TREĆOJ SEZONI IGRE SUDBINE! Glumica otkrila šta nas očekuje u novim epizodama popularne serije!

Podeli vest

Glumica Olja Lević proslavila se ulogom Mile u popularnoj seriji "Igra sudbine", a sada je otkrila da je za nju bio šok kada su joj saopštili da se nastavlja snimanje i da će treća sezona imati 165 novih epizoda.

- Niko nije očekivao da će se nastaviti snimanje. Žarko Jokanović je napisao 411 epizoda i mislili smo da je to to, kraj druge sezone ali i kraj serije. Međutim, zbog velikog interesovanja gledalaca odlučeno je da se nastavi sa trećom sezonom. Naravno da se nisam ni trenutak premišljala da li ću nastaviti sa radom na seriji. Mi na setu super funkcionišemo, slažemo se i zaista je uživanje raditi sa ovakvom ekipom ljudi - rekla je Olja, koja je otkrila da joj je uloga Mile definitivno lična karta.

Foto: Printscreen You Tube

Olja Lević u seriji Igra sudbine

- Za sada da ali nadam se da neće biti zauvek - rekla je mlada glumica, a na pitanje da li joj ostaju isti direktni partneri u novim epizodama, Olja je rekla:

- Ja imam puno direktnih partnera ali ako mislite na ljubavne partnere u seriji, za sada je tako, a da li će doći do nekih promena - videćemo. Biće i dosta neočekivanih situacija što se tiče mog lika ali i drugih junaka - otkrila je Olja Lević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija