• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/Milica Kokotović

31.01.2022

18:12

DEVOJKE SU POSTALE SLOBODNIJE! Luka Raco otvorio dušu za Informer i progovorio o privatnom životu!

printscreen

Kultura

DEVOJKE SU POSTALE SLOBODNIJE! Luka Raco otvorio dušu za Informer i progovorio o privatnom životu!

Podeli vest

Jedan od najuspešnijih mladih glumaca progovorio je za Informer.rs o novim epizodama serije "Igra sudbine", ali i svom privatnom životu.
Luka Raco jedan je od glavnih junaka veoma popularne serije "Igra sudbine" i omiljeni glumac mlađe generacije. Luka je priznao kakve želje ima, a iznenadio je priznanjem o svom privatnom životu. 

Foto: printscreen

Serija igra sudbine ima veliku popularnost, šta će se u nastavku dešavati sa tvojim likom i koliko ste ti i Aleksa slični?

- Biće velikih promena u seriji i što se mog lika tiče i ja sam se iznenadio kada sam pročitao scenario. Sa dosta glavnih likova u seriji će se desiti drastične životne promene. Voleo bih da sam sličan mom junaku kojeg igram jer je Aleksa idealan muškarac, a danas niko nije savršen. Trudim se da naučim nešto od njega i da primenim u privatnom životu.

Da li će serija možda imati još sezona?

Priželjkujem da bude četvrta sezona, priželjkujem da bude i pedeseta i da i ja budem u njoj, ali videćemo kako će proći i ova sezona. Pa ako me ostave u scenariju voleo bih da igram.

Foto: instagram Luka Raco

Luka Raco

Kada si poslednji put zaplakao, i zbog čega?

Poslednji put sam zaplakao u novembru prošle godine kada su nam saopštili da prekidamo sa snimanjem serije i da pada poslednja klapa.

Da li imaš devojku, i da li ti devojke same prilaze?

Nemam devojku, ništa se u vezi s tim nije se promenilo. Devojke su danas postale opuštenije i slobodnije i znaju da naprave prvi korak.

Šta je još kazao Luka, saznajte u videu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija