• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2022

08:14

/VIDEO/ PREPOZNAJETE LI POZNATOG GLUMCA? Ovaj snimak će vas oduševiti, a njegove reči će vas naterati da se zamislite

printscreen

Kultura

/VIDEO/ PREPOZNAJETE LI POZNATOG GLUMCA? Ovaj snimak će vas oduševiti, a njegove reči će vas naterati da se zamislite

Podeli vest

Popularni glumac iz serije "Vojna akademija" Ivan Mihailović oduševio je pratioce na društvenim mrežama snimkom iz svog detinjstva.

Ivan je na Instagram okačio video sa jednog svog rođendana. Na klipu se jasno vidi kako mali Ivan sa društvom i ocem koji svira gitaru igra uz pesmu "Giljam dade".

Foto: printscreen

Ivan Mihaulovic na rođendanu

Kako je naveo i sam glumac, u detinjstvu njegovi roditelji nisu imali novca da mu plaćaju igraonice i animatore, ali je imao predivne rođendane. On je ovim snimkom hteo da pošalje veoma jaku poruku, koja je mnoge naterala da se zamisle.

Foto: Promo

Ivan Mihailović u "Vojnoj akademiji"

- Devedesetih nije bilo para za igraonice i animatore. Ali smo rođendane ipak nekako slavili i ništa nam nije falilo. Imali smo rusku salatu. Imali smo prebranac. Imali smo plazma tortu. Imali smo uglavnom samo nas. Tata je animirao i decu i dosadne matorce. Sada i sam kao jedan prvoklasni dosadni matorac, zaključujem da smo zajedno sa decom na rodđendanima uglavnom samo na Instagramu, na fotografiji oko skupe rođendanske torte, okupani konfetama, zaliveni viskijem, dok animatorke pokušavaju da izvuku osmehe na licima i nama i deci. Imamo sve, a da li još uvek imamo nas? Možda sam samo jedan nostalgični dosadni matorac, ako jesam zaboravite sve što sam napisao. Hvala svima na lepim čestitkama - napisao je Ivan koji je napunio 33 godine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija