• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. KOSTIĆ

20.02.2022

11:08

VELIKO IZNENAĐENJE! OVAJ GLUMAC IZ "LA KASA DE PAPEL" GLUMIĆE U "JUŽNOM VETRU"

printscreen

Kultura

VELIKO IZNENAĐENJE! OVAJ GLUMAC IZ "LA KASA DE PAPEL" GLUMIĆE U "JUŽNOM VETRU"

Podeli vest

Zvezda serije "Kuća od papira" Luka Peroš glumiće u "Južnom vetru", saznaje Informer!

Ovaj hrvatski glumac, koji je svetsku slavu stekao ulogom Jakova Marseja u megapopularnoj španskoj seriji, uveliko pregovara za učešće u drugoj sezoni serije Miloša Avramovića.

Foto: Printscreen You Tube

La kasa de papel

- Već nekoliko nedelja traju pregovori sa Lukom. Ako sve bude po planu, uskoro će potpisati ugovor i na leto će početi da snima drugu sezonu "Južnog vetra" - otkriva dobro obavešten izvor za Informer i objašnjava koga će Peroš glumiti u "Južnom vetru":
- Igraće Maraševog i Baćinog poslovnog partnera iz inostranstva. Uloga mu je baš zanimljiva i upečatljiva.

 

 

Naš sagovornik kaže da je Luka bio oduševljen kada su ga pozvali da igra u trenutno najpopularnijoj srpskoj seriji.
- I serija i film "Južni vetar" su veoma gledani u Hrvatskoj, pa Peroš vrlo dobro zna o kakvom projektu se radi. S velikim oduševljenjem je pristao na pregovore i nada se da će moći da se pridruži ekipi - završava naš izvor.

Foto: Promo/Nemanja Miščević

Južni vetar


Glavne uloge u drugoj sezoni serije "Južni vetar" igraju Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Miki Manojlović i Aleksandar Berček.

Medsen i Boldvin potpisali ugovore 

Foto: AP/Photo

Holivudski glumci Majkl Medsen i Vilijam Boldvin krajem prošle godine potpisali su ugovore za snimanje "Južnog vetra 2".
- Oni će u seriji igrati američke agente. Plan je da dođu u Srbiju na proleće ili početkom leta. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti deo naše ekipe - kaže reditelj Avramović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija