• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ Milica Kokotović

24.02.2022

09:24

NE VOLIM IZRAZ SAMOHRANA MAJKA! Lidija Vukićević progovorila o detaljima privatnog života, evo šta je najviše narvira

printscreen

Kultura

NE VOLIM IZRAZ SAMOHRANA MAJKA! Lidija Vukićević progovorila o detaljima privatnog života, evo šta je najviše narvira

Podeli vest

Imali smo priliku da popričamo sa popularnom glumicom, koja nam je otkrila detalje privatnog života.

Lidija Vukićević je na srpskoj sceni već dugi niz godina, a s obzirom na to da je jedna od naših najpoznatijih glumica, njen privatan život je uvek bio predmet interesovanja javnosti. 

Trenutno je možemo videti na malim ekranima u ulozi Milevice Tankosić, iz serije "Igra sudbine". Nas je zanimalo njeno iskustvo sa seta, sličnost sa njenim likom, ali i njen privatan život.

Foto: printscreen

Koliko je vaš lik sličan sa vama privatno?

- Nikada ne može da bude jedan lik totalani odraz onoga što vi jeste. Ali tu je važna energija koju vi imate, energiju koju ja privatno imam, koju nosim sa sobom, i oslikava se u liku Milevice i onda je sve lakše. Postoje glumci koji tu energiju nose sa sobom, postoje oni koji imaju neku drugu energiju. Za Milevicu je potrebna baš ova moja energija. 

Koja vaša serija vam je donela najveću popularnost, a koja najviše novaca?

- I jedno i drugo mi je donela "Bolji Život", to bez razmišljana govorim, to je bila serija koja je bila napopularnija u staroj Jugoslaviji.  Znači, pričamo o tome da je Srbija jedno, a Jugoslavija je drugo, tako da ne može niko posle toga to da ima, jer smo prosto sad manja zemlja.

Da li biste se podvrgli nekoj vrsti estetske hirurije ili ste je možda već imali?

- Pa ne bih radila ništa što je neki drastičan zahvat, s obzirom na to da sam glumica, i da sve što se uradi to se drastično vidi pogotovo na sceni, jer kamera sve vidi. Ja moram da zadržim svoj identitet, svoj izgled takakav kakav jeste. Ali neke stitne korekcije da, nisam protiv toga svakako. 

Koliko vam je bilo teško što ste samohrana majka?

- Ja ne volim taj izraz samohrana majka. Kad kažete taj izraz, odmah pomisle "jao, kako je ona". Ne volim taj izraz. Ne kažem da je lako, ali onda kada odlučite da je tako, da želite da vaspitavete tu decu sami, onda ste vi na početku doneli takvu odluku, iza koje stojite. Onda nema toga "jao, meni teško, meni nije teško" i ostalo, "ja sam samohrana" i ne znam šta. Ne, ja sam svesno donela odluku da želim da se razvedem i tako je sve lagano išlo. Ja sam se bavila svojom decom od samog početka, stvarno mi je bilo uživanje. Uživanje je onda kada se bavite svojom decom na vreme, a prestane da bude tako onda kada propustite godine, pa počnete tamo negde u njihovoj 18,20. godini da se bavite sa njima, jer vam dođu sa previše problema. Ja sada samo uživam u onome što oni jesu. Izrasli su u jedne prave ozbiljne ljude, sa velikom emocijom. To mi je zapravo bilo najvažnije.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija