• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

01.03.2022

08:28

DŽONI DEP KUPUJE KUĆU U SRBIJI?! Ovde će se nalaziti oaza mira holivudskog glumca - komšija mu Novak Đoković?!

Tanjug/Jadranka Ilić

Kultura

DŽONI DEP KUPUJE KUĆU U SRBIJI?! Ovde će se nalaziti oaza mira holivudskog glumca - komšija mu Novak Đoković?!

Podeli vest

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep odlikovan je Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos našoj zemlji, u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice.

Holivudski glumac je prilikom svoje posete Beogradu posetio Kosmaj, a kako se navodi, Džoni je odlučio da pazari nekretninu u našoj zemlji.

- Džoni je hteo i prošli put, kad je boravio u Srbiji, da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najlepše o tom delu Srbije. Tada nije stigao, ali je rekao prijateljima da to mora da učini kad bude dolazio sledeći put. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati pa je obišao nekolicinu kuća i placeva. Posebno se oduševio kad je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, koga on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan baš blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd. Inače, pošto je sada imao malo više vremena nego prošli put, posetio je i nekoliko restorana, gde je sedeo i fotografisao se s prijateljima - ispričao je izvor za Kurir Stars.

- Gajim strast ka svemu ovde - ćevapima, neko mi je rekao nešto i o šljivovici, ali nisam imao prilike da je probam, možda jednom. (smeh) Ništa nisam ovde dobio osim poklona. Emir Kusturica mi je dao jedan potpuno novi život. Sad sam na početku jednog novog života i sviđa mi se to što je taj početak baš u Srbiji, ukoliko me vi želite, naravno - istakao je Dep na dodeli medalje.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija