• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

24.03.2022

20:30

MARKO JANKETIĆ PEVA NARODNJAK U SERIJI! Glumac pokazao još jedan talenat, a evo šta nas očekuje u nastavku "Močvare"

Kultura

MARKO JANKETIĆ PEVA NARODNJAK U SERIJI! Glumac pokazao još jedan talenat, a evo šta nas očekuje u nastavku "Močvare"

Podeli vest

Gledaoci imaju prilike da uživaju u drugoj sezoni serije "Močvara", a gledaoce pored osnovne misterije oko koje se i vrti radnja, intrigira i pevačka karijera lika kog tumači Marko Janketić

Naime, u novim epizodama pratimo porodicu Karan, i najmlađeg brata Srđana Karana kog tumači Janketić, koji je mladi pevač željan slave i moći, koji se ženi za ćerku lokalnog uspešnog biznismena, a na čijoj momačkoj večeri se dešava ubistvo.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Marko Janketić

Već u prvoj epizodi, Janketić je zapevao pesmu Rođe Raičevića, a u nastavku smo čuli pesme koje su pravljene za njega.

Saša Milošević Mare je radio muziku, a kuriozitet je da za ovaj moderni narodnjak, tekst je pisala ovogodišnja dobitnica Ninove nagrade Milena Marković. Pesma se zove "Platio sam i još plaćam" a deo teksta izgleda ovako:

"Rekla si meni, ja sam te čekala, rekla si meni ja sam te volela, Odlazim i neću da se vratim, odlazim sa tobom samo patim, Taksi te čeka, nemoj da me ljubiš, kažeš budi čovek kada gubiš, Loše sam karte na rođenju dobio, jer sam se ljubavi da gubim rodio, Platio sam i još plaćam, tebi ja se uvek vraćam."

Marko Janketić se odlično snašao u pevačkoj ulozi, a to je prokomentarisala i Milena Marković.

- Marko Janketić fantastično peva i on je pevao u seriji pesme koje sam ja pisala, a aranžman je uradio Saša Milošević Mare. Bilo mi je jako važno da napravimo jedan jasan, romantičan lik koji želi da uspe i da podigne sebe i svoju porodicu iz siromaštva i uopšte nisam imala nameru da se poigravam time. Napravili smo veoma ozbiljne narodne pesme, potresne. Vrlo je moguće da imamo hit. Pesme "Platio sam i još plaćam" i "Druže moj" ćemo čuti u četvrtoj i sedmoj epizodi - zaključila je ovogodišnja dobitnica Ninove nagrade.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija