• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

25.03.2022

08:45

HTELA SAM DETE ALI NE I BRAK! Gordana Bjelica progovorila o ocu svoje ćerke!

printscreen instagram

Kultura

HTELA SAM DETE ALI NE I BRAK! Gordana Bjelica progovorila o ocu svoje ćerke!

Podeli vest

Glumica priznala šta je prošla u životu kao samohrana majka

Gordana Bjelica,popularna glumica, ima jednu ćerku, koja je pošla njenim stopama. Gordana je samohrana majka Teodore Bjelice, o njenom ocu rekla je samo jednu stvar.

Foto: Printscreen You Tube/KO VAM DADE TERMIN

‒ Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo.

Foto: Printscreen You Tube/KO VAM DADE TERMIN

Teodora Bjelica izrasla je u lepu i uspešnu devojku, koja vredno gradi svoj glumački put, a njena majka kaže da umnogome podseća na oca.

‒ Moram priznati da sam ja želela dete, ali ne i brak, i zato od tog čoveka nisam ništa tražila. Bitno mi je da sam dete rodila iz ljubavi i da se to dogodilo sa dobrim čovekom. Njegove osobine danas primećujem kod svog deteta i kroz nju ja volim i njega - rekla je svojevremeno Bjelica, prenosi "Hello".

POGLEDAJTE NOVI INTERVJU S MARIJOM ŠERIFOVIĆ: 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana

pre 2 godine

Podrzavam njen stav.Ja sam rodila dete iz dugogodisnje veze ali nisam htela brak iako sam tog coveka volela.Sama sam skolovala dete i zavrsila je fakultet u roku i radi i ima dobrog muza i dvoje dece.Nikad nisam htela brak ali dete sam rodila i nista nisam trazila od tog coveka.A on je priznao sam zvanicno dete kad je imala 23 godine i vec je zavrsila fakultet l pocela je da radi.Ona zna svog oca i dugo je bila s njim u kontaktu sve dok nije otisla iz Srbije.Podrzavam svaku zenu koja zeli da rodi dete van braka .Volim da vidim divne brakove i lepo je to ali nisam zena za brak jednostavno.Volim da budem nezavisna i da svoj zivot sama organizujem.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija