• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

25.03.2022

16:14

EVA RAS POVRAĆALA KRV! Glumica prošla kroz pakao: Želela sam da umrem, mislila sam da mi je to poslednje!

Darko Cvetanović

Kultura

EVA RAS POVRAĆALA KRV! Glumica prošla kroz pakao: Želela sam da umrem, mislila sam da mi je to poslednje!

Podeli vest

Javnost je upućena u zdravstveno stanje glumice Eve Ras koja već godinama boluje od teške bolesti, a sada je otkrila da osim te borbe, vodi borbu i sa narodom koji joj na društvenim mrežama pišu užasne stvari

Pišu mi "babo odvratna, umri babo, što ne ideš u penziju..." Ona nije više za to, a pošto se toliko iznervirao znači da ga ipak zanima. I moguće je da me neki mrze upravo zbog te borbenosti. Mene odbiju i popljuju, ja im uzvratim. Vrlo često izađem kao pobednik. To mi je Bog dao da vam odgovorim odmah sve. Kada su mi prošle godine sa lica skinuli malignitet, bila sam očajna, i kada me je doktor operisao rekao mi je da je taj histološki nalaz takav da može ponovo da se pojavi, a ja sam mu rekla da ne brine, da ću ja do tada da umrem - rekla je Eva Ras i istakla da je nedavno bila u situaciji da je povraćala tri dana, a ono što je tada rekla sebi šokiralo je sve.

Foto: Žarko Radovančev

Eva Ras

Ja sam kreten i optimista. Kad povraćam i kad mi je zlo danima sve mislim da je to poslednje i gledam da budem optimistična. Nedavno sam tri dana povraćala i počela sam krv da povraćam i bilo mi je grozno i rekla sam sebi: Ajde, babo, dosta si živela, umri! Lezi i nek bljuješ po krevetu nemoj više da ustaješ. Tako sam spasla sebi život, jer sam zaspala, a kada sam se probudila sve je bilo u redu - rekla je Eva Ras.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije
Politika

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije

Politika u dobroj meri oblikuje nacionalni interes i usmerava snage i kapaciteta ka njegovom ostvarenju. Istovremeno nacionalni interes mora biti nad politička kategorija, a naročito mora biti izvan dnevne politike. Dnevna politika je suština političkog delovanja i na njoj se pravi razlika između političara i državnika. Državnik je po prilici odličan političar, ali političar ne mora biti ujedno i državnik. Razlika se pravi na teškim, složenim i dugoročnim odlukama koje ne moraju uvek biti jednostavne ali su u korist nacionalnih interesa.

16.07.2024

21:45

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija