• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello/ Informer/M.K

27.03.2022

11:29

JEDINO MI JE ŽAO ŠTO NIJE DOČEKAO UNUČE! Jugoslava Drašković o pokojnom suprugu

Kultura

JEDINO MI JE ŽAO ŠTO NIJE DOČEKAO UNUČE! Jugoslava Drašković o pokojnom suprugu

Podeli vest

Glumica sa tugom progovorila o suprugu

Jugoslava Drašković, čuvena glumica prvi put na malim ekranima se pojavila u seriji Srećni ljudi, kada je zamenila Dubravku Mijatović u ulozi ćerke Đurđine.

Te 1994. godine Jugoslava je imala 25 godina i diplomu novosadske Pozorišne akademije u klasi Radeta Šerbedžije. Preko noći je očarala doktora Popca, ali i fanove serije Siniše Pavića.

Foto: Printscreen You Tube

Iako su joj predviđali blistavu karijeru, na malim ekranima smo je ponovo videli tek 2017. godine u filmu „Vrati se, Zone“, da bi se „za ozbiljno“ vratila ulogom u telenoveli „Igra sudbine

Sudbina se poigrala sa Jugoslavom. U vreme najveće popularnosti upoznala je producenta Zorana Cvetanovića, uz koga je pronašla porodičnu sreću. Ostali su zajedno sve do njegove prerane smrti, u 61. godini. Od trenutka kada je stigla na svet, 1996. godine, ćerka Maša bila je njihov nepresušni izvor radosti.

Foto: printscreen facebook/Jugoslava Draskovic

‒ Zoran je ostvario veći deo želja, jedino mu je bilo žao što neće dočekati unuče ‒ otkrila je Jugoslava Drašković u potresnoj ispovesti koju je dala za "Hello"! ubrzo pošto je ostala bez supruga, koji nije uspeo da pobedi tešku bolest.

‒ Maša je ista kao on, najviše može kad je najteže. Diplomirala je tri dana posle očeve sahrane. Trebalo je u utorak da brani diplomski, a u ponedeljak mi se poverila da ne može. Tešila sam je, podržavala s namerom da traži da joj odlože ispit. Ali, kako sam rekla da je u redu da ne može, tako sam kod nje probudila inat i još jednom shvatila da je isti otac.

Foto: facebook.com

Maša Cvetanović ovih dana proslavila je 26. rođendan, a tim povodom njena majka je na Instagramu objavila fotografiju iz porodičnog albuma, koja za nju ima sentimentalnu vrednost.

‒ Da ti svaki dan bude pesma, čedo naše ‒ poručila je jedinici.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija