• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.03.2022

09:35

STIGLA KAZNA ZA VILA SMITA! Akademija umetnosti osudila postupak glumca: Tamo je bilo i dece!

Printscreen You Tube

Kultura

STIGLA KAZNA ZA VILA SMITA! Akademija umetnosti osudila postupak glumca: Tamo je bilo i dece!

Podeli vest

Na skandal koji je izbio pre dve večeri na 94. dodeli Oskara, sada je reagovala i Akademija filma, umetnosti i nauke u čijoj je organizaciji ova svečanost

Vil Smit udario je šamar kolegi Krisu Roku koji je napravio neslanu šalu na račun njegove supruge Džejde Piket-Smit tokom dodele Oskara, a sada je stigla i reakcija Akademije filma, umetnosti i nauke.

Foto: REUTERS

Vil Smit ošamario krisa Roka

U saopštenju se navodi da će "istražiti dalje akcije i posledice" u skladu sa zakonom Kalifornije i standardima ponašanja.

Incident je bacio mrlju na ono što je trebalo da bude najveća holivudska noć za slavlje i zasenio je dostignuća drugih, rekao je za "BBC" jedan član Akademije za film, umetnost i nauku, koja održava ceremoniju dodele Oskara.

- Probudio sam se tako ljut zbog onoga što je Vil Smit uradio - rekao je član Akademije i dodao:

- Za mene je ukrao reflektore mnogima. Mislim da to nije bilo mesto da bude tako nasilan. Većina ljudi je bila šokirana. Tamo je bilo dece. Bilo je to mesto za slavlje.

Podsetimo, do incidenta je došlo zbog provokacije komičara Krisa Roka koji je, u nameri da bude duhovit, prokomentarisao Džejdu Pinket-Smit, suprugu Vila Smita. Rekao je da Džejda, koja nosi vrlo kratku frizuru jer ima alopeciju, izgleda kao Demi Mur u filmu "G.I. Jane".

- Džejda, jedva čekam drugi deo tog filma- rekao je Kris, a glumica prevrnula očima.

Suprug Džejde Piket-Smit, glumac Vil Smit odmah je odreagovao najpre rekavši:"Ne uzimaj ime moje žene u svoja je*ena usta- a onda ustao, došao na binu i udario ga. 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SvetlanaP

pre 2 godine

Vil Smit je pokazao koliki je dripac, a Holivud treba da mu oduzme oskara i time pokaze da ne podrzava nasilje!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija