• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

02.04.2022

17:45

RAZVELA SE NAŠA POZNATA GLUMICA?! Dugo se nije pojavljivala u javnosti, a proslavila se u ovoj popularnoj seriji (FOTO)

printscreen instagram/sonjakolacaric

Kultura

RAZVELA SE NAŠA POZNATA GLUMICA?! Dugo se nije pojavljivala u javnosti, a proslavila se u ovoj popularnoj seriji (FOTO)

Podeli vest

Glumica Sonja Kolarčić i njen i emotivni partner, direktor dizajn studija Andrej Ivančević navodno su stavili tačku na svoj brak, daleko od medijske pompe, uz dogovor da će nastaviti vrlo odgovorno i s puno ljubavi da odgajaju dvojicu sinova

- Trudim se da kod sinova iskorenim eventualo grubu narav koju bi mogli da imaju, s obzirom na njihovo balkansko poreklo. U isto vreme, nikako ne bih volela da budu premekani i zavisni od mamine suknje doveka. Dakle, radimo i na nežnosti i na čvrstini, a najviše na rasuđivanju kad ih primeniti - rekla je nedavno glumica za Story, koja se za oca svoje dece udala u septembru 2008. godine sa idejom da kraj njega dočeka starost.

Razvod Sonje Kolačarić navodno je vratio pred kamere dramsku umetnicu, koja se posle porođaja, a tokom braka sa Ivančevićem, povukla potpuno iz glume. Danas je možemo gledati u nekoliko vrlo atraktivnih projekata seriji "Močvara", filmovima "Ključ" i "Nečista krv", a imala je i zapaženu ulogu u seriji "Tate".

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija