• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

06.04.2022

11:52

HOLIVUDSKI SUPERSTAR VELIKO POJAČANJE SRPSKOG FILMA  Džoni Dep igra narko dilera u 'Južnom vetru'

Tanjug/Jadranka Ilić

Kultura

HOLIVUDSKI SUPERSTAR VELIKO POJAČANJE SRPSKOG FILMA Džoni Dep igra narko dilera u 'Južnom vetru'

Podeli vest

Džoni Dep igraće narko-dilera u trećem delu filma "Južni vetar", ekskluzivno otkriva Informer!

Slavni holivudski glumac trebalo bi sledeće godine da se priključi ekipi akcionog trilera koji režira Miloš Avramović. 

Foto: HIT dodatak/informer

Ekipa Južnog vetra
Slobodni termini 

Pregovori oko Depovog angažmana počeli su još u oktobru, tokom njegovog boravka u Beogradu. 
- Džoni se upoznao sa našim glumcima i rediteljem kada je u oktobru prošle godine u Srbiji

Medsen i Boldvin stižu u Srbiju

Foto: AP/Photo

Majkl Medsen

Holivudski glumci Majkl Medsen i Vilijam Boldvin uskoro dolaze u Beograd, gde će snimati drugu sezonu serije "Južni vetar". Oni igraju američke agente, koji će pomrsiti konce glavnim junacima. Pripreme su uveliko u toku, a do kraja juna treba da padne prva klapa druge sezone. 
Medsenu i Boldvinu na setu će se pridružiti i junak hit serije "Kuća od papira" Luka Peroš.

promovisao animirani film "Pafini" koji je napravljen u našoj zemlji. Tada su mu Biković i Avramović rekli kako bi voleli da ga vide u nastavku "Južnog vetra". Dep im je odgovorio da je veoma zainteresovan, ali da najpre mora da proveri kada ima slobodne termine za snimanje - priča za Informer dobro obavešteni izvor i dodaje da su se posle toga producenti još jednom kontaktirali najpoznatijeg "pirata sa Kariba":
- Dep im je preko telefona potvrdio angažman, a ostalo je da sve bace na papir i potpišu. Očekujemo da uskoro sve bude zvanično. Džoniju je namenjena uloga narko-dilera koji ima razrađene poslove po celom svetu, pa će se tako povezati i sa Marašem i Baćom. 

Može da bira ulogu

Glavni junak "Južnog vetra" Miloš Biković nikada nije krio da bi voleo da deli kadar sa slavnim glumcem.
- Dep je sjajan tip, maštovit i ima divne uloge. Voleo bih da ga vidim u nastavku "Južnog vetra", može da bira ulogu! Svaku osim Petra Maraša. Baš bih voleo da igram sa njim. Kasting je otvoren, pa ako ga Dep prođe, biće primljen - rekao je najpopularniji srpski glumac.
Pored Bikovića i Depa, u trećem delu filmskog hita reditelja Miloša Avramovića igraće još i Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković i Aleksandar Berček.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija