• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

02.05.2022

18:09

EVO ZAŠTO JE MUSTAFA NADAREVIĆ NAPUSTIO SNIMANJE "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN"! Zbog ovoga je odustao od popularne serije!

Kultura

EVO ZAŠTO JE MUSTAFA NADAREVIĆ NAPUSTIO SNIMANJE "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN"! Zbog ovoga je odustao od popularne serije!

Podeli vest

Legendarni glumac Mustafa Nadarević proslavio se brojnim ulogama, a napustio nas je krajem 2020. godine nakon duge borbe sa teškom bolešću

Mustafa Nadarević bi na današnji dan napunio 79. godina, a malo ko zna detalje iz njegovog privatnog života.

Mustafa je svoju prvu ulogu dobio već u prvom razredu kada je na školskoj priredbi glumio Crvenkapicu. 

Foto: Printscreen You Tube

Glumac Mustafa Nadarević

- Mislim da je gluma, s jedne strane gledano, jako blizu bolesti. Nije normalno da ja nisam Mustafa Nadarević nego da sam Pera Perić. Zaluđivat' se s tim da si neko drugi ne samo da nije lako, nego je i, što bi rekli, klizav teren, opasno je... A ako hoćeš dobro i svojski da radiš, onda nema druge nego da duboko, duboko riješ po sebi - ispričao je on ranije.

Iako je dosta radio na televiziji i pre svega u pozorištu, filmsku karijeru započinje tek početkom osamdesetih godina u sporednim ulogama. U filmu „Otac na službenom putu“ Emira Kusturice iz 1985. godine istakao se ulogom Zijaha. Zatim su usledili filmovi „Već viđeno“ Gorana Markovića iz 1987. godine, „Glembajevi“ Antuna Vrdoljaka iz 1988. godine, pa „Kuduz“, „Gluvi barut“, „Praznik u Sarajevu“, „Puška za uspavljivanje“, „Ničija zemlja“, „Gori vatra“, „Nafaka“ i mnogi drugi. Publiku ispred malih ekrana oduševio je ulogom Izeta Fazlinovića u seriji „Lud, zbunjen normalan“ koja je snimana od 2007. do 2016. godine.

Mustafa Nadarević koji je umro u 77. godini, u Srbiji je najveću popularnost stekao ulogom u seriji "Lud zbunjen normalna", a u jednom intervjuu za "Dnevni avaz" otkrio zašto je prestao da snima tu seriju.

Foto: Printscreen You Tube Al Jazeera Balkans

Glumac Mustafa Nadarević

- Iskreno, prvi sam prestao da radim tu seriju jer više ne mogu. I mnogo je devet godina, čovek se umori. Dosadi kada ste stalno na setovima... Osim toga, u tih devet godina napravili smo 11 sezona i dosta je to - zaključio je tada Mustafa Nadarević.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

zdravo prijatelju bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR alaba. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija