• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2022

10:16

APOLLON SLAVI PRVI ROĐENDAN: Ceo mesec filmova i serija po ceni jedne bioskopske ulaznice!

Apollon

Kultura

APOLLON SLAVI PRVI ROĐENDAN: Ceo mesec filmova i serija po ceni jedne bioskopske ulaznice!

Podeli vest

Uplovite u magičan filmski i serijski svet na prvoj domaćoj online platformi

Ovaj mesec i proleće provodimo slavljenički – naš Bog kućne zabave, platforma Apollon, slavi prvi rođendan i prvu godinu postojanja, ali tm povodom poklanja vama, dragi naši sadašnji i budući korisnici. Od sada, u 15.000 sati domaćih i stranih filmova i serija možete uživati po novoj ceni – od samo 499 dinara mesečno! Sve što treba da uradite jeste da se registrujete preko sajta registracija.apollon.rs ili pošaljite SMS sa tesktom APOLLON na 7700 – i otvorite filmski i serijski svet u kom ćete uživati: i to bez reklama!

U želji da strani filmovi i serije budu dostupni svima sa prevodom, ali i da vam na dohvat ruke budu najpopularnije domaće serije i kultni filmovi jugoslovenske kinematografije, u aprilu 2021. godine nastao je Apollon – za koga volimo da kažemo da je za ovih godinu dana postao vaš novi član porodice.

I zaista, Apollon nudi najrazličitiji sadržaj za svakog člana porodice. Za klince su tu poznati animirani filmovi, poput „Alvin i veverice“, „Svi psi idu u raj“, „Manu Munja“, „Štrumpfovi“ i drugi, i Niklodeon crtaći: „Kung Fu Panda“, „Sunđer Bob Kockalone“, „Kuća Buka“, „Nindža kornjače“ i mnogi drugi.

Za sve tinejdžere koji vole da okupe ekipu tu su „Transformersi“, hit domaća serija „Blok 27“, „Borilački klub“, „Danas 13 sutra 30“, „Zvezdane staze“, „Gospodin i gospodja Smit“, „Helboj“, „Derdevil“, „Uhvati ritam“, domaći tinejdž-film „Pored mene“ i još mnogo akcionih, naučno-fantastičnih, triler filmova, ali i romantičnih komedija.

Kada su mame u pitanju, Apollon nudi filmove poput „Seks i grad“, „Sobarica i senator“, „Iščezla“; zatim strane serije „Sluškinjina priča“, „Ubiti Iv“; ali i hit domaće serije „Pevačica“, „Tajne vinove loze“, „Samac u braku“, „Jedne letnje noći“ i još mnogo drugih ostvarenja za opuštanje posle napornog dana ili filmsko veče sa drugaricama.

Foto: Promo

Za one tate koje vole da otkrivaju skrivene talente i da uživaju u dobrm akcionim filmovima, tu su „Misterija pravog Šerloka Holmsa“, „Povratnik“, „Argo“, „Gangsterski odred“; domaće serije „Močvara“, „Složna braća: Next đeneration“; kao i jedna od trednutno najpopularnijih stranih serija „Milijarde“.

Apollon ima i veliku bazu filmskih klasika za sve bake i deke – filmovi „Kazablanka“, „Mostovi okriga Medison“, „Veliki valcer“, „Ben-Hur“, „Neoprošteno“, „Sedmorica veličanstvenih“, „Prohujalo sa vihorom“ i „Čaplin“, vratiće ih u mladost, prvi odlazak u bioskop, prvi sastanak pred velikim platnom ili neki drugi događaj koji je obeležio njihov život. 

Kada govorimo o Apollonu, jedna od prednosti u odnosu na druge platforme za gledanje filmova i serija, jeste bogat izbor proslavljenih ostvarenja jugoslovenske kinemaografije – „Oktoberfest“,  „Ona voli zvezdu“, „Petrijin venac“, „Pad u raj“, „Žikina ženidba“, „Tri karte za Holivud“, „Balkan ekspres“, „Nacionalna klasa“, „Ko to tamo peva“, „Maratonci trče počasni krug“ samo su neki od filmova koji će okupiti porodicu, ali i dati priliku da testirate znanje kultnih replika. Pored toga, na Apollonu vas čekaju i novija domaća ostvarenja: „Afterparti“, „Ekipa“, „Jesen samuraja“, „Mali Budo“, „Šešir profesora Koste Vujića“ i mnogi drugi. 

Raznovrsnost sadržaja za sve generacije, jednostavan način prijave i nova cena od samo 499 dinara mesečno: dali smo vam dovoljno razloga da se priključite Apollon porodici – i da Apollon postane vaš novi član porodice!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija