• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Bogdanović

10.05.2022

09:23

VESNA TRIVALIĆ SE ZBOG OVE ULOGE VRATILA U SRBIJU! Otkrila sve o saradnji sa Sekom Sablić! (VIDEO)

informer.rs

Kultura

VESNA TRIVALIĆ SE ZBOG OVE ULOGE VRATILA U SRBIJU! Otkrila sve o saradnji sa Sekom Sablić! (VIDEO)

Podeli vest

Glumica Vesna Trivalić trenutno je u Crnoj Gori, gde snima treću sezonu serije "Dug moru" iza koje stoji Telekom Srbija

- Dugo nisam igrala u pozorištu. Bila sam član Jugoslovenskog dramskog i nisam igrala 18 godina. Na poziv Tamare Vučković, koja je zaista bila brižna prema meni, s obzirom da živim u Aziji, nisam mogla to da uradim, a i nije bilo vreme. Tek Biljana Srbljanović "Vrat od stakla", režija Jagoš Marković, Seka Sablić u naslovnoj ulozi, to su vam teme da se vratite, zid na koji ćete da se oslonite. Posle mnogo godina, igrala sam sa Sekom u predstavama pre, nismo imali nešto, da su to moji veliki zadaci, ali smo sad radile prestavu - rekla nam je Vesna Trivalić o ulozi u predstavi "Vrat od stakla" zbog koje je došla u Srbiju, a onda je progovorila o snimanju serije "Dug moru".

Foto: Insajder/Peđa Milosavljević

Vesna Trivalić progovorila o novoj ulozi

- Evo kako mislim da bi trebalo da nas posmatrate. Kao familiju, gde dugo daleko žive jedni od drugih i da se od 2018. godine sreću, skupljaju i provode vreme zajedno. Kao kolege i kao ljudi. Ovaj deo koji se tiče posla, gde smo samo kolege, što se tiče scenarija dobar deo će morati ostati u krugu familije da bi vama bilo zadovoljstvo, da biste imali iznenađenja. Svaki put je drugačije. Poštujemo se i volimo, divni su ljudi u ekipi. Svake se godine kao novogodišnja jelka okitimo novim ljudima. Milica Filipovska i Leon Lučev, reditelji u trećem delu, ima dosta novih glumaca - rekla je Vesna, pa dodala:

- Sada će se to drugačije i dublje zakuvavati i otkrivati. Naravno, kako već ide u životu, tako će i u životu likova biti stvari koje su duhovite, pa će publika moći malo da predahne i nasmeje se, da bi sve to gradiralo, kako to već ide u ovoj seriji. Radujem se što je lik Anđe sada pošao malo uzbrdo. Ranije su uvek bile neke priče, a sada je i ona dobila neki komad muke koji će deliti sa ljudima ispred kamere, pa će sve to do vas, kao publike, doći - otkrila je Vesna Trivalić, a šta nam je još rekla saznajte u videu na početku teksta.

 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija