• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/Milica Kokotović/Sandra Stojanov

27.05.2022

10:23

S MIROM BANJAC SMO SE NEPRESTANO SMEJALI! Milica Milša na slavlju povodom 500-te epizode "Igre sudbine" otkrila detalje sa snimanja!

Estock - Časlav Vukojičić

Kultura

S MIROM BANJAC SMO SE NEPRESTANO SMEJALI! Milica Milša na slavlju povodom 500-te epizode "Igre sudbine" otkrila detalje sa snimanja!

Podeli vest

Zadovoljstvo je raditi sa Mirom! Ona je divna osoba i odlična glumica, kolege sa seta su oduševljeni legendarnom glumicom i obožavaju kada snimaju scene sa njom

Ekipa "Igre sudbine" proslavila je emitovanje 500. epizode serije na jednom beogradskom splavu. Milica Milša, Stevan Piale i Luka Raco zajedno su pogledali jubilarnu epizodu, u kojoj se pojavila čuvena Mira Banjac u ulozi madam Deni!
Dok su posmatrali scene s Mirom, mlađe kolege nisu mogle da sakriju osmeh. Oni poručuju da ih je sve zasmejavala na setu, kao i da je donela novu energiju najgledanijoj domaćoj porodičnoj seriji, koja se snima već tri godine.

Foto: Informer

Igra Sudbine 500. epizoda, nastavak tek sledi...

Sa koferom na žurku

Glumica Danica Ristovski nije stigla da ode do kuće, pa je na proslavu došla pravo sa seta:
- Radili smo 12 sati, tako da sam pravo sa snimanja došla na žurku. Sa sve koferom u kojem su mi stvari! Stigla sam samo malo da popravim ruž.

- Zadovoljstvo je raditi sa Mirom! Ona je divna osoba i odlična glumica. Mira je je legenda srpskog glumišta, a ja sam imala sreće da sa njom sarađujem i u seriji "Bela lađa". Moja tetka Lila je drugarica sa njom, tako da sam i zbog toga posebno srećna što je postala deo naše serije. Toliko je duhovita da smo se s njom ceo dan smejali - kaže Milica Milša.

Foto: Informer

Glumica Milica Milša


Stevan Piale i Luka Raco takođe imaju samo reči hvale za stariju koleginicu.
- Posle toliko epizoda i snimanja Mira je donela novu energiju seriji. Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa takvom legendom. Sa njom se 50 ljudi na setu smeje - priča Luka, dok Stevan dodaje:


- Ne postoji lepša stvar nego deliti kadar sa Mirom Banjac! Dok sam gledao 500. epizodu, shvatio sam koliko ona pleni s malog ekrana. Uz nju smo svi bolji glumci.
Mira Banjac se nije pojavila na proslavi, jer se pripremala za snimanje koje je imala narednog dana.

Foto: Estock - Časlav Vukojičić

Stevan Piale i Luka Raco

Srećan što će postati tata

Stevan Piale i njegova supruga Una po drugi put će postati roditelji, a popularni glumac ne krije oduševljenje:
- Nadam se da ću dobiti sina, a moja ćerka Rosa brata. Radujemo se bebi!

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija