• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.06.2022

19:12

UDALA SE ĆERKA MIRJANE BOBIĆ MOJSILOVIĆ Mila zablistala u venčanici, svatovi bacali latice cveća! (FOTO)

Printscreen/You Tube

Kultura

UDALA SE ĆERKA MIRJANE BOBIĆ MOJSILOVIĆ Mila zablistala u venčanici, svatovi bacali latice cveća! (FOTO)

Podeli vest

Mirjana Bobić Mojsilović je danas u Hramu Svetog Save udala ćerku Milu, a svatovi su se pobrinuli da ovaj divan dan učine još romantičnijim.

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović Mila Mojsilović izgovorila je sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Mila se venčala u Hramu Svetog Save, a kada su novopečeni supružnici izašli iz svetinje, svatovi su na njih bacali latice cveća, što je ovaj momenat učinio još magičnijim.

Foto: Printscreen/You Tube

Mila Mojsilović

Mila je izabrala usku venčanicu, a istakla je i svoj dekolte.

Podsetimo, Mirjana je doživela veliku tragediju kada je Mila imala samo godinu dana. Milin otac Ljubomir Mojsilović preminuo je u 37. godini, a Mirjana je sama odgajala ćerku.

Foto: Printscreen/You Tube

Mila Mojsilović i njen suprug

- Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno ja nikada nisam htela da se udam. Ja sam podsvesno birala muškarce sa kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Ja sam udata za svoju slobodu. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno. Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo - izjavila je ona jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji "Promena" .

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija