• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer

19.06.2022

09:17

NE VREDI, TI SI UDATA! Tanja Bošković progovorila o najvećoj ljubavi! GLUMICA HTELA DA TUČE BALERINE!

Kultura

NE VREDI, TI SI UDATA! Tanja Bošković progovorila o najvećoj ljubavi! GLUMICA HTELA DA TUČE BALERINE!

Podeli vest

Glumica Tanja Bošković prisetila se i otkrila detalje raskida sa rediteljem Dejanom Karaklajićem koji je ostavio dubok trag. Takođe, glumica je naglasila i da se kaje što se nekada ponašala drčno prema ljudima oko sebe, a za to je okrivila mladalački bunt

Tanja Bošković je već desetak godina u penziji i ne pojavljuje se često u medijima i na malim ekranima, ali sada je odlučila da progovori o bivšem partneru, reditelju Dejanu Karaklajiću, s kojim ima dvoje dece.

Foto: Youtube printscreeen

Tanja Bošković

Ona je istakla da je uprkos brojnim nesrećnim ljubavima i dalje uvek nasmejana.

- Bio je jedan duhovit čovek koga sam obožavala, a koji me je ostavio i koji je rekao: "Ne vredi, ti si udata za pozorište" - ispričala je Tanja jednom prilikom u emisji "Ekskluziv".

Bio je velika ljubav Nede Arnelić, zamenio je Tanjom Bošković, pa Zaveo i mis sveta!

Dejan Karaklajić, naš poznati reditelj, producent i scenarista, poznat je po poslovnim uspesima, ali i po burnom ljubavnom životu.

Foto: ilustracija/Zoran Zestić/Branko Pantelić

Dejan Karaklajić i Neda Arnelić

 Bio je oženjen glumicom Nedom Arnerić, sa kojom se zbližio na snimanju "Užičke republike".

- S njom sam bio u braku gotovo tri godine. Ona je divna žena i jedna od malobrojnih koja nema ni trunku sujete. I danas mi je izuzetno dobar prijatelj i redovno se čujemo telefonom. Zanimljivo je da je Neda rođena istog dana kada i moja mama, kao i baka. Ispostavilo se da su tri veoma važne osobe u mom životu rođene na isti dan. Njih tri su se obožavale i posle našeg razvoda, Neda ih je obilazila i dolazila s njima da se druži - ispričao je jednom prilikom Karaklajić.

Posle toga se oženio glumicom Tanjom Bošković, sa kojom je dobio dvoje dece, ćerku Lanu, koja je nastavila roditeljskim stopama i uspešna je mlada glumica, i sina Đorđa.

U njegovoj ljubavnoj biografiji istaknuta je i veza sa Ingeborg Sorensen, nekadašnjom Mis sveta i devojkom sa naslovne strane "Plejboja".

Glumica je priznala i da se jako kaje jer je hodnicima pozorišta vijala i tukla balerine, jer nisu želele da vežbaju onoliko koliko je ona smatrala da bi trebalo.

Foto: Youtube printscreeen

Tanja Bošković

Ona je istakla i da ju je sramota zbog mnogih postupaka iz prošlosti, a voditelj jedne emisije je Tanju nedavno doveo na ivicu suza.

- Kajem se za sve što sam povredila ljude i preoštrih sudova koje sam izgovorila. Kajem se, sramota me je. Praštajte ljudi, ali buntovnost iz mladosti ne mogu da poreknem. U Boga se uzdam da ću kako vreme bude teklo biti bolja od sebe - rekla je Tanja Bošković u jednoj emisiji.

Tanja je, po svemu sudeći, osoba koja ne krije svoje greške, ali isto tako ni svoju spoljašnju nesavršenost. Ona tada prokomentarisala i zašto se u javnosti pojavljuje uglavnom u prirodnom izdanju, te da šminku koristi samo za potrebe uloga.

- I dalje idem nenašminkana, baš me briga da li će ko da me slika na sred ulice, baš me briga za sve komentare, nisam član nikakvih mreža niti me to zanima - istakla je Tanja.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Caca

pre 1 godinu

Ozbiljna lujka!! Uvek popuje, misli da je najpametnija i da joj pripada vise nego sto je dobila.. Uzas jedan.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija