• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.08.2022

19:03

ZA BEKIMOVE PREVARE SAM SAZNALA U NJEGOVOJ KNJIZI! Branka Petrić otvoreno o Fehmijuu, životu sa njim, ali i tragičnoj smrti!

Kultura

ZA BEKIMOVE PREVARE SAM SAZNALA U NJEGOVOJ KNJIZI! Branka Petrić otvoreno o Fehmijuu, životu sa njim, ali i tragičnoj smrti!

Podeli vest

Jedna od najpoznatijih ličnosti jugoslovenskog glumišta, Branka Petrić, otvorila je dušu i progovorila o pokojnom suprugu, glumcu Bekimu Fehmijuu

Glumica Branka Petrić, kako je nedavno priznala, za avanture svog pokojnog supruga Bekima Fehmiua, saznala je tek kad je objavio autobiografiju.

Foto: Printscreen You Tube/Sky plus

Branka Petrić

Branka je, naime, ispričala da se Bekim nije sviđao samo ženama, nego i muškarcima, pa je tako za dizajnera Džona Galiana početkom 70-ih bio ideal muške lepote.

- Bekim je imao potrebu da mi se poveri, makar i u knjizi, a znao je da ću ja sve, kao i uvek, prihvatiti prijateljski. U šali sam mu govorila da bih se ja na njegovom mestu ponela još i gore - govori Branka, koju je Fehmiu u knjizi opisao kao Amazonku, dok ju je s obale posmatrao u moru sa sinovima Uliksom i Hedonom.

Glumica je priznala da smrt supruga ne može da prežali, ali može da razume.

Foto: Printscreen You Tube

Branka Petrić

- Bekimov odlazak ne mogu da prebolim, ali njegov postupak, koji ničim nije nagovestio, mogu razumeti. Duboko je patio zbog bujica mržnje koje su izazvale stradanja širom naše bivše zemlje - od Vukovara, Dubrovnika i Sarajeva do Kosova i Beograda. Verovao je u plemenitu misiju umetnosti, no osećajući da se to urušava, povukao se iz javnosti i prestao da prihvata uloge - kaže Branka Petrić za "Gloriu.hr", te dodaje kako je njen suprug sebi oduzeo život metkom iz pištolja koji mu je darovao američki scenarista Kler Hafake.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Magazin

Džet set

Srbija